Barça

“És moment per mostrar orgull i caràcter”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi ho té clar. No queda cap altra opció que curar ràpidament la ferida que ha deixat l’eliminació de la Champions per centrar-se en la lliga, bàsicament perquè no es tracta d’apostar per una causa perduda, sinó que és una opció de títol molt real. “Cal canviar el xip, ja que estem en una bona dinàmica de joc. En la Champions ens ha passat de tot i ha sigut una desgràcia, però hem fet molta autocrítica, i ara hem de girar full i pensar en la lliga, on estem ben situats en la classificació, i és la dinàmica que hem de seguir. Demà és un gran moment per tornar a reaccionar i mostrar orgull i caràcter”, va demanar l’entrenador terrassenc durant la roda de premsa oferta a la ciutat esportiva.

I és que tot i la patacada, el tècnic blaugrana assegura: “Encara podem fer una gran temporada, ja que hi ha la lliga, la copa, la supercopa i l’Europa League. L’objectiu de la temporada no canvia, tot i haver perdut ja un dels títols més importants.” Això sí, Xavi va declarar, per segona vegada: “No tenim dubtes que els resultats arribaran a final de temporada. I si no s’aconsegueixen, arribarà un altre entrenador.” De moment, però, diu que nota “la confiança total en el projecte per part del president, la junta directiva, Mateu Alemany i Jordi Cruyff”, i que “des de dins no hi ha dubtes que estem treballant bé, i tenim la tranquil·litat per fer-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)