Barça

“Cal guanyar per prestigi”

Xavi Hernández i Hèctor Bellerín ENTRENADOR I JUGADOR DEL FC BARCELONA

Xavi Hernández ho podia dir més alt, però no més clar: “Per prestigi i professionalitat, hem de sortir a totes i guanyar jugant bé i generant bones sensacions.” I no només això, sinó que una victòria a la República Txeca suposaria “començar una dinàmica positiva també a Europa, pensant en l’Europa League”, va expressar el tècnic. Després de la castanya de l’eliminació, el Barça no té marge per relaxar-se i poc importa si el partit contra el Viktoria Pilsen és essencialment de tràmit, perquè l’entrenador blaugrana, des del seu prisma sempre optimista, ho veu com una “oportunitat per als jugadors que tenen menys minuts, per demostrar que el tècnic s’equivoca, i per als joves, per provar que tenen espai en l’equip”. Dos d’aquests joves seran el porter Iñaki Peña i el migcampista Pablo Torre, i és que Xavi ja va avançar ahir en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament que “la idea és que juguin tots dos”. Siguin ells o els veterans, el terrassenc va deixar clar que no val cap discurs extra de motivació per als seus futbolistes, ja que “els jugadors han d’estar motivats pel fet d’estar en el Barça. Són uns privilegiats perquè és el millor club del món”. Ell mateix va reconèixer que està motivat “sent l’entrenador del Barça, fins i tot en un amistós”.

Qui transmet sens dubte aquest sentiment és Hèctor Bellerín. El lateral dret va explicar que està disfrutant molt “perquè el procés d’adaptació ha sigut molt ràpid”, i assegura que està content amb els minuts que ha disputat. “Estic molt còmode en aquest equip, i amb molta il·lusió, perquè hi ha un vestidor molt bo, tenim potencial i cada dia es nota el creixement de l’equip.” Quant a les crítiques rebudes d’alguns seguidors culers per la seva falta d’encert en algunes decisions, el català va exposar: “No escolto ni miro les opinions de la gent. Per a mi l’important és l’opinió del meu entrenador, del cos tècnic.” A més, va recalcar: “Venia d’un mes sense jugar i abans de la lesió havia jugat pocs partits, però segueixo sent professional i sempre s’ha d’estar al nivell.” Si avui té minuts, Bellerín no dubta a dir: “Ho gaudiré al màxim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)