Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“No hem estat bé en defensa”

No va acabar del tot satisfet, Xavi Hernández, del partit que l’equip que dirigeix va disputar ahir. Tot i la victòria, al tècnic no li va agradar com van exercir els seus homes en defensa. “Hem patit més del compte”, va dir. “Ells han estat molt intensos, ens han jugat molt directament i ens han generat més ocasions del normal”, va indicar abans d’aprofundir: “En defensa hem concedit massa; no hem guanyat segones jugades, no hem estat bé en les ajudes a banda, ni tampoc a l’hora d’evitar centrades i de cometre faltes innecessàries, ens ha costat defensar bé els córners i també les faltes laterals.”

Més satisfet va quedar amb la fase ofensiva. “En atac hem estat prou bé. No hem perdut gaires pilotes, hem estat bé en la circulació de pilota i hem anat a l’espai moltes vegades, que és el que requeria el partit”, va explicar el preparador, que encara es lamenta de no ser en els vuitens de final del torneig. “Ho hem tingut a les nostres mans, i en la Champions passen aquestes coses. En els moments bons s’han d’aprofitar les ocasions, i no ho hem fet. El Bayern i l’Inter, sí”, va manifestar. Ara, però, toca l’Europa League. “Som un dels candidats i estem obligats a competir-hi. L’objectiu és arribar a la final i guanyar-la, però ja vam veure l’any passat que és una competició complicadíssima. És un repte”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)