Barça

El protagonista

Ferran Torres

Renaixement

Ja va avisar Xavi que el partit contra el Viktoria Pilsen era una oportunitat per als jugadors que fins ahir sumaven menys minuts de poder reivindicar-se i demostrar que el tècnic s’equivoca quan no els treu d’inici. Un d’aquests futbolistes era Ferran Torres, que aquesta temporada està tenint poca incidència, i just ahir debutava com a titular en un partit de la lliga de campions. L’entrenador blaugrana el va col·locar com a referència en l’atac i va ser l’encarregat d’escenificar la primera arribada a porteria del Barça, tot i que en la mitja hora següent d’aquesta acció el valencià es va quedar en un segon pla i va ser el seu company a la banda, Ansu Fati, qui li va prendre el protagonisme.

A les acaballes del primer temps, Ferran va tornar a enfocar-se i, després d’una oportunitat fallida per falta de definició que venia d’una jugada de perill de Gavi, el de Foios no va desaprofitar la passada de Jordi Alba per posar el 0 a 2 al marcador. Després de la represa del partit, el seu paper es va tornar essencial perquè els locals no s’agradessin massa un cop van aconseguir el gol de penal. La reacció immediata de Ferran, amb una jugada molt ràpida per la banda combinant amb Raphinha, va ajudar a aportar una mica de tranquil·litat al conjunt blaugrana quan la pilota es va colar dins la porteria de Stanek.

El davanter va firmar així contra el Viktoria Pilsen el primer doblet del curs, el segon des que vesteix la samarreta del Barça. De fet, l’equip txec és el preferit de Ferran a Europa, ja que és l’únic club a qui ha marcat, i ja ho va fer al Camp Nou en la primera jornada. Quan el valencià juga més a prop de l’àrea té més ocasions de gol i millora la seva definició de cara a porteria, tot i que ell se sent a gust “on sigui, a qualsevol de les tres posicions, on em posi el mister”. Els números, però, indiquen que Ferran funciona millor de davanter centre, com ho va fer també contra l’Athletic. El seu doblet al Doosan Arena va permetre que el Barça complís l’objectiu d’aquest partit intranscendent, que era aconseguir la victòria, i en l’aspecte individual li va servir per reivindicar-se i “agafar confiança”, com ell mateix va assegurar. Ferran va ser escollit el millor del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)