Barça

La mirada a Osasuna, l’últim dia

Gerard Piqué. Després de l’emocionant comiat de dissabte al Camp Nou, l’equip s’entrena per preparar el duel de demà (21.30 h) a El Sadar, el darrer del central com a futbolista professional

Sense temps per assimilar encara l’adeu de Gerard Piqué, acomiadat dissabte al Camp Nou en una nit emotiva davant de 92.000 persones, el Barça torna a competir. I és que demà (21.30 h) l’equip blaugrana visita l’Osasuna, un partit que sí que serà ja l’últim del central com a futbolista professional. Després del duel a El Sadar ja arriba l’aturada per la copa del món i Piqué ja no tornarà. Sí que podria, doncs, participar a Pamplona si Xavi ho considera oportú, i ahir el segon capità culer es va entrenar amb els companys per preparar un duel en què no s’espera que arribin encara Memphis Depay ni Jules Kounde, i tampoc Franck Kessié, Sergi Roberto ni Ronald Araújo, amb uns períodes de rehabilitació que s’allarguen més que els dels dos primers.

El Madrid, avui (21 h)

El conjunt blanc tanca aquesta nit (21 h) la jornada al feu del Rayo Vallecano amb la pressió d’haver de guanyar per mantenir el lideratge, ara provisionalment en poder dels blaugrana. Carlo Ancelotti no podrà disposar ni de Benzema ni de Rudiger per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)