Barça

El fracàs europeu

No s’havia entrat encara al mes de novembre que el Barça ja s’havia acomiadat de la Champions League. Potser és cert que l’equip estava cru per guanyar-la, però no passar als vuitens de final, amb l’important inversió duta a terme en fitxatges aquest estiu i la plantilla que va quedar, va suposar un revés duríssim i, tot i que el grup era d’envergadura, inesperat i difícil d’entomar. L’eliminació, però, és justa; l’equip no va estar a l’altura contra Inter i Bayern, davant dels quals va sumar 1 punt de 12 possibles, i ara li toca anar a l’Europa League.

Es repeteix el malson del curs passat, en què el conjunt blaugrana, ja sota les ordres de Xavi, que va rellevar Ronald Koeman quan quedaven dues jornades per acabar la fase de grups de la Champions League, també va quedar eliminat a la primera. Aquest és, doncs, un altre descens a Europa.

Tot i això, en la segona competició continental, no ho tindrà fàcil. Rebotats de dalt com ell hi aterren el Juventus o l’Ajax que, tot i no passar un bon moment, tenen eines per rehabilitar-se, i també hi ha l’Arsenal, el líder de la Premier. Abans de mirar altres rivals, però, al Barça li espera un os en la fase preliminar d’accés als vuitens de final, el Manchester United, un altre equip en construcció, farcit de noms importants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)