Barça

Cinc catalans i setze del Barça, cap a Qatar

Mundial. David Raya, Alba, Eric, Busquets i Olmo són els catalans seleccionats, dos més que a Rússia 2018. Rècord blaugrana també

El porter del Brentford David Raya, els blaugrana Jordi Alba, Eric Garcia i Sergio Busquets, i el futbolista del Leipzig Dani Olmo són els cinc catalans que seran a Qatar 2022. Dos més en comparació amb l’anterior mundial de Rússia 2018 i un menys que en l’última Eurocopa del 2021. A Rússia hi van anar Alba, Busquets i Piqué. Respecte a l’Eurocopa de fa un any i mig repeteixen Eric, Alba, Busquets i Olmo, i en aquella ocasió també hi havia Gerard Moreno i Adama Traoré.

En clau Barça són 16 els futbolistes seleccionats per les seves respectives seleccions. Suposa un rècord històric perquè a Rússia 2018 hi van anar un total de 14 blaugrana i al Brasil 2014 i a Sud-àfrica 2010 van n’hi van anar 13. Els setze noms propis d’aquesta copa del món són: Lewandowski, Dembélé, Kounde, Christensen, Raphinha, Ter Stegen, Araujo, Memphis, De Jong i els set internacionals espanyols: Pedri, Gavi, Busquets, Alba, Ferran Torres, Eric i Ansu Fati.

Encara n’hi haurien pogut anar més, però Luis Enrique ha deixat a Barcelona noms com ara Balde i Marcos Alonso. Piqué també figura en la prellista de 55 seleccionables, però el central, que ja havia renunciat a la selecció després de la copa del món, quedava cent per cent exclòs de qualsevol sorpresa després de retirar-se del futbol professional dimarts a Pamplona. Entre els oblidats de Luis Enrique, menció especial per a Sergio Ramos (PSG). Carvajal i Asensio, la quota madridista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)