Barça

“Messi al Barça? Dependrà del club i, sobretot, d’ell”

Sense embuts. Pochettino no tanca les portes a un possible retorn de l’astre argentí al club blaugrana

Mauricio Pochettino va ser un dels grans protagonistes del 10è Dia de l’entrenador de la federació catalana, organitzat pel Comitè Tècnic d’Entrenadors i l’Escola d’Entrenadors. El tècnic argentí, abans de dur a terme una taula rodona conjuntament amb el seu cos tècnic, va atendre els mitjans de comunicació per repassar l’actualitat i parlar de noms propis, com ara el de Leo Messi. Sobre la relació entre el Barça i l’astre argentí, va assegurar que “són 20 anys en un club. Barcelona és sinònim de Messi i Messi és Barcelona. Això sempre estarà allà”. A més, no va tancar les portes a un possible retorn: “Dependrà del club i, sobretot, del que vulgui fer ell.” La temporada passada, després de la traumàtica sortida de Can Barça, Leo Messi no va tenir una adaptació gens fàcil al PSG. I és que els seus números van estar lluny dels que havia aconseguit fins aleshores any rere any. Pochettino ho va atribuir al fet que “després de sortir del Barça va estar un mes i mig sense entrenar-se, va començar la pretemporada més tard per la copa Amèrica i després també va passar la covid”. Sigui com sigui, juntament amb Neymar i Mbappé van formar un trident de luxe, del qual va assegurar que “tenien molt bona relació entre ells” i que ara els veu en un gran estat de forma, “sobretot Messi i Neymar”.

El 20 de novembre arrenca la copa del món, i creu que l’Argentina, “veient el passat immediat, és la gran favorita”. També perquè l’estrella de l’equip “està en el seu millor moment” i desitja que aquest “sigui el seu mundial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)