Barça

“El Bayern és un equip camaleònic”

Jonatan Giráldez. Entrenador del FC Barcelona Femení

El Camp Nou és territori conegut per a Jonatan Giráldez. El seu balanç personal com a tècnic hi és immillorable: 5-2 contra el Real Madrid i 5-1 contra el Wolfsburg. Sap guanyar al Johan i sap guanyar al temple. Avui, tercer test a la casa gran contra un Bayern perillós, perfectament analitzat. L’amistós de l’estiu ofereix moltes pistes: “Hem d’intentar fer el nostre partit i dominar-lo, perquè el Bayern és un equip molt camaleònic. Hi ha una part del partit en què poden tenir més la pilota, altres parts en què defensen amb el bloc més alt i altres, més a prop de porteria. Tenen certa tranquil·litat per adaptar-se al que requereix el partit.” “Hem pres de referència l’amistós jugat a l’estiu i els últims que han jugat elles. És cert que han modificat l’estructura, les posicions, sobretot després de la lesió de Gwinn, però la tendència en joc és molt semblant. Té capacitat d’afegir moltes jugadores per dins i ataca molt bé la verticalitat.” “Si nosaltres dominem sobretot la fase amb pilota, gestionem les seves transicions i verticalitat, per les qualitats que tenen com a migcampistes i davanteres, tindrem més possibilitats de guanyar el partit, que és el que volem.”

Sobre el canvi d’escenari, Giráldez confia en una altra gran entrada: “El Camp Nou és l’escenari ideal. Volem viure una altra nit màgica. Volem que cada vegada que trepitgem el Camp Nou sigui especial. La preparació és la mateixa, però ara tenim l’experiència d’haver-hi jugat dos partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)