Barça

“Hem complert l’objectiu però hi ha marge de millora”

Jonatan Giráldez. Tècnic del Barça

Després d’assegurar la primera posició del grup D de la Champions en l’últim partit de l’any amb el triomf contra el Rosengard al Camp Nou (6-0), el tècnic blaugrana Jonatan Giráldez estava molt satisfet del rendiment del seu equip. “Hem començat molt bé el partit i generant ocasions, però el més important és haver aconseguit els dos gols de diferència, que ens donen més tranquil·litat. En la segona part sabíem que havíem de fer el mateix perquè imaginàvem que teníem més ritme competitiu i ho hem fet”, ha valorat el tècnic, que també ha felicitat les seves jugadores per la lectura que han fet del partit: “Elles han jugat amb el mateix estil de joc que en la resta de partits i hem trobat molt bé els espais i les zones amb avantatge per generar ocasions.”

Sobre el balanç final de la fase de grups, Giráldez ha estat positiu: “Hem complert l’objectiu, que era ser primeres de grup i jugant bons partits. La derrota contra el Bayern ens ha de servir per aprendre i la reacció ha estat molt bona. El rendiment fins ara és bo però hi ha marge de millora per arribar al març en les millors condicions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)