Barça

Barça

Resum de l’any del Barça

GOLDEN BOY

Gavi, premiat i renovat

El migcampista ha estat guardonat aquest any com a millor jugador jove del món. És una de les assegurances de futur del club, que al setembre, després de fer 18 anys, el va renovar fins al 2026.

adeu d’una llegenda

Melanie penja les botes

Després de 18 temporades vestint la samarreta del Barça, Melanie Serrano va decidir penjar les botes al final de la temporada passada. Amb més de 500 partits a l’esquena, la que més n’acumula com a blaugrana, Melanie es va retirar després d’una final de copa en què no va poder participar. En total, l’andalusa ha aconseguit vint-i-vuit títols amb el Barça, una barbaritat.

RÈCORD MUNDIAL

91.648 espectadors al Camp Nou contra el Wolfsburg

L’any 2022 serà recordat per sempre com l’any del pas endavant definitiu de la visibilitat del Barça femení, comprovada en els partits de la UEFA Women’s Champions League. I és que en els quarts de final contra el Madrid es va batre el rècord de major assistència en un partit de futbol femení amb 91.553 espectadors. El rècord, però, encara es va enfilar fins als 91.648 espectadors en el duel de semifinals contra el Wolfsburg.

Pilota d’or

Alèxia hi torna, tot i la lesió

Alèxia Putellas va ser reconeguda per segona vegada consecutiva millor jugadora del món, i això que la de Mollet del Vallès, de 28 anys, no ha pogut jugar des que va acabar la temporada amb el Barça per la greu lesió en un genoll que es va fer amb la selecció espanyola abans de començar l’eurocopa femenina. La Pilota d’Or del 2021 i el 2022 no podrà jugar fins a final de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)