Barça

Un altre pas més

Spotify Camp Nou. L’empresa Limak Construction serà l’encarregada de la remodelació de l’estadi culer

Ja hi ha empresa assignada per a la remodelació de l’Spotify Camp Nou: Limak Construction, una empresa turca, que va ser fundada el 1976 i està especialitzada en la construcció d’hotels, autopistes, aeroports i plantes hidroelèctriques. Així ho va aprovar ahir el club en la reunió de la junta directiva i així va explicar-ho la vicepresidenta Elena Fort. “És una constructora de referència mundial que garantirà el millor preu en el menor temps”, va dir en roda de premsa sobre l’empresa turca, que té poca experiència en construcció d’estadis, ja que només n’ha fet un, el Mersin Arena (Turquia), amb una capacitat per a 25.000 espectadors i on es van fer les cerimònies d’obertura i clausura dels Jocs del Mediterrani el 2013. “L’estadi és una obra d’enginyeria important, i tenir experiències en estadis no sempre és un requisit. Ha construït el millor aeroport del món, el d’Istanbul”, va manifestar al respecte Fort. “Les obres començaran el juny del 2023 i tornarem a l’Spotify Camp Nou abans del 125è aniversari del FC Barcelona (29 de novembre del 2024). L’entrega d’obra finalitzada la volem abans del juny del 2026”, va indicar la dirigent.

La decisió

El club també va explicar el procés per arribar a aquesta decisió, que va constar de cinc fases de licitació: La prequalificació de les empreses participants; l’enviament del plec de condicions a les esmentades empreses; accions prèvies a la valoració de les ofertes consistents en reunions i la negociació del contracte; valoració de les ofertes tècniques i econòmiques, i, finalment, l’adjudicació.

LES FRASES

Les obres començaran el juny del 2023 i tornarem abans del 125è aniversari del club
Elena Fort
Vicepresidenta del barça
Tenir experiència en estadis no sempre és un requisit. Ha construït el millor aeroport del món, el d’Istanbul
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)