Barça

Descansos i rotacions

Copa. El Barça s’enfronta a l’Osasuna sense set titulars en l’eliminatòria de vuitens. El partit es juga a les 20:45 h a El Sadar

Jonatan Giráldez va sorprendre amb la convocatòria per afrontar el partit de vuitens de copa d’aquest vespre contra l’Osasuna, i és que aquest mes de gener se li pot fer molt costa amunt entre lliga i supercopa si no intenta dosificar els esforços de les seves jugadores. Fins a cinc futbolistes del filial seran presents a El Sadar, un nou escenari per al futbol femení i que el tècnic català va voler reconèixer: “Vull donar-los l’enhorabona per l’atreviment de jugar en aquest estadi. A partir d’aquí, el factor camp és molt important i no podem tenir errades, hem de jugar bé al futbol i oferir la nostra millor versió.”

Així que, sigui quin sigui el terreny de joc, la filosofia del Barça no canvia i Giráldez demana “afrontar el partit amb confiança, amb ganes i amb l’actitud que és una final”. Tot i les poques possibilitats d’èxit que ofereix una eliminatòria, el tècnic va deixar a Barcelona fins a set titulars, com són Paños, Paredes, Guijarro, Clàudia Pina, Ana-Maria Crnogorcevic, Mapi León i Fridolina Rolfö perquè “tenim una plantilla llarga i això ens ofereix l’oportunitat de donar minuts a altres jugadores”.

Justament, les components del filial són les que millor coneixen l’Osasuna, ja que l’equip navarrès milita en la mateixa categoria que el Barça B, a segona divisió. Les noies de Kakun Mainz arriben al duel contra les culers després d’haver eliminat el Lleida, el Juan Grande i l’Sporting de Huelva en les tres primeres fases de la competició. El FC Barcelona, per la seva part, s’estrena aquest curs en la copa com a vigent campió.

LA REACCIÓ

Cal que afrontem el partit amb confiança, ganes i actitud perquè és una final
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR FC BARCELONA
Granada-Alavés
18.45 h
Vila-real-Sevilla
18.45 h
Osasuna-FCB
20.45 h
Real Sociedad-Atlético
demà, 18.30 h
Alhama-Llevant
demà, 20:30 h
Albacete-R. Madrid
dijous. 18:30 h
Madrid-Athletic
dijous, 20:00 h
Tenerife-Granadilla
dijous, j2:00 h

Engen, fora de joc

P.M.

La noruega Ingrid Engen té una lesió al recte anterior del quàdriceps de la cama dreta i es perd el duel de copa. Sense especificar el període exacte, el club blaugrana va informar que Engen estarà de baixa les pròximes setmanes. La futbolista, que va lesionar-se poc després d’entrar al camp en l’últim duel de lliga contra el Sevilla, havia disputat onze partits de lliga –cinc com a titular– acumulant 552 minuts. Ha pogut marcar dues dianes en total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)