Barça

Recurs pel cas Geyse, i a Huelva sense Bruna

Lliga F. El Barça presentarà dilluns al·legacions a la denúncia interposada per l’Osasuna. Avui l’equip visita el Nuevo Colombino (12 h)

El Barça presentarà recurs pel cas Geyse. Ho farà dilluns, l’últim dia de termini que té per fer-ho. Després que el jutge de Competició informés al Barça sobre la denúncia interposada per part d’Osasuna, el club ha estat estudiant aquest dies possibles al·legacions i la línia de defensa s’aferra al fet que la sanció de Geyse no figurava en l’apartat de resolucions disciplinàries de la RFEF. El Barça entén que hi va haver incomunicació per part de la RFEF i per això Giráldez va alinear la brasilera. La situació és complexa i els precedents recents no juguen a favor del Barça, que s’exposa a l’eliminació malgrat haver guanyat per 0-9.

En clau lliga, l’equip juga avui (12 h) al Nuevo Colombino contra l’Sporting de Huelva. El Barça ha viatjat sense la davantera Bruna Vilamala, que té una lesió al quàdriceps de la cuixa esquerra. A la mateixa hora juga el Llevant Les Planes contra l’Alavés, tots dos en descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)