Barça

Engen renova fins al 2025

Barça. Després de lligar la continuïtat de Graham Hansen fins al 2026, el club amplia dos anys més el vincle amb l’altra jugadora noruega de la plantilla

Setmana de renovacions a can Barça. Després de tancar dilluns l’ampliació de contracte de Carol Graham Hansen fins al 2026, ahir va ser el torn de l’altra noruega de la plantilla. Ingrid Engen, que acabava contracte el 30 de juny, serà blaugrana almenys dues temporades més. Engen, de 24 anys, ha signat fins al 2025 i confia a continuar creixent com a futbolista i a guanyar encara més títols amb el Barça: “Estic molt contenta de poder quedar-me aquí més anys. Continua sent un somni jugar per aquest club. Des del primer moment en què vaig arribar m’hi he sentit com a casa.” “Personalment em sento molt bé i com a jugadora considero que estic evolucionant cada dia. Em sento molt bé al camp. Aquesta temporada he ensenyat qui soc al terreny de joc, he pogut ajudar l’equip i és el que espero fer més.” Engen, que va arribar a Barcelona el 2021 procedent del Wolfsburg, ha jugat 55 partits com a blaugrana i ha marcat sis gols.

Amb la supercopa al cap

El Barça s’enfrontarà demà (18.30 h) contra el Real Madrid en la segona semifinal de la supercopa. Jonatan Giráldez i Marta Torrejón atendran avui els mitjans de comunicació en la prèvia del partit i a la tarda (18 h) l’equip ja s’entrenarà damunt la gespa de l’estadi Francisco de La Hera (Badajoz). Avui, torn per a la primera semifinal, entre la Real Sociedad i l’Sporting de Huelva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)