Barça

Memphis agafa la via Suárez

Mercat. El Barça i l’Atlético arriben a una entesa pel traspàs del neerlandès. Xavi va dir que hi parlaria a la tarda, però el jugador ja no es va presentar a l’entrenament

Memphis Depay no serà aquesta nit damunt la gespa de l’Alfonso Murube. El neerlandès jugarà el que resta de temporada i almenys dues més a les ordres de Diego Pablo Simeone, a l’Atlético de Madrid. El Barça i el club blanc-i-vermell han arribat a un acord de traspàs. El club blaugrana percebrà tres milions d’euros fixos més variables per un futbolista que el 2021 va arribar sense cost de l’Olympique de Lió. El Barça no percebrà una gran quantitat pel traspàs, però el club entén que l’operació és positiva perquè Memphis acabava contracte el 30 de juny i d’aquí a uns mesos hauria marxat sense deixar ni un euro a la caixa. A més, el Barça s’estalviarà la seva fitxa.

Memphis ha estat el nom escollit per l’Atlético per omplir el buit deixat pel portuguès Joao Félix (Chelsea). L’Atlético torna a pescar gol a can Barça. El neerlandès fa el mateix camí de Luis Suárez i anteriorment David Villa. Al Metropolitano l’espera Antoine Griezmann.

Memphis signarà fins al 2025. El jugador feia dies que tenia tancat un acord amb l’Atlético, però faltava l’OK del Barça, que es va produir ahir. No hi haurà contraprestació amb jugadors. El Barça havia temptejat l’opció d’incorporar Carrasco, però sembla que no es mourà de Madrid.

El traspàs de Memphis va agafar en fora de joc fins i tot el mateix Xavi Hernández. El tècnic va respondre a preguntes directes sobre el futur del jugador en la prèvia del partit contra el Ceuta i fins i tot va arribar a dir que aquella mateixa tarda parlaria amb el jugador cara a cara per aclarir la situació: “Sobre Memphis no tinc cap notícia. Continua sent jugador nostre. És un gran professional, sempre disposat a sumar per l’equip. Veurem què acaba passant en aquest mercat. Avui hi parlaré. Quedar-se o marxar és una decisió personal seva. No està participant i no és una situació fàcil per a ell.” Pocs minuts després es van encendre les alarmes perquè Memphis no va fer acte de presència en l’entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)