Barça

El protagonista

Robert Lewandowski

Gols, gols i més gols

Amb el doblet marcat ahir al feu del Ceuta, Lewandowski acumula ara mateix 22 dianes en aquesta temporada

Robert Lewandowski està fent el que s’esperava quan el Barça el va fitxar, gols a dojo. Potser inclús més dels que es podia preveure d’un futbolista que, tot i tractar-se d’un crac mundial que encadenava dues temporades sent dels millors del planeta, aterrava al club blaugrana als 34 anys i amb la carrera feta. I ahir, li va tocar jugar en un escenari diferent, dels que acostumen a incomodar, però no va fallar. Ell va a la seva. Titular, va disputar tot el partit i va fer un doblet. “És molt important que no es passi dos setmanes sense competir”, va dir Xavi, que va justificar en la sanció a la lliga, de la qual encara li queden dos jornades per complir i que li impedirà ser amb l’equip contra el Getafe diumenge (18.15 h) i contra el Girona dissabte que ve (16.15 h), la seva presència els 90 minuts. “Ha estat perfecte. Li anirà molt bé per mantenir el ritme competitiu i seguir amb to per a tot el que ens ve”, va indicar el tècnic. “Ha tornat a demostrar que és un professional tremend”, va cloure.

Per a l’ariet polonès, doncs, el d’ahir va ser un partit més. Es va fer sentir en el seu debut en la copa. Un pèl més desapercebut en la primera part, en què l’equip blaugrana va tenir problemes per generar volum ofensiu i abastar-lo, en la segona sí que va ser protagonista. Primer (50’), va caçar una passada de Kessié, que havia recuperat una pilota fruit d’una pressió alta, per, amb una definició de 9, marcar el 0-2, que va obrir escletxa i va encarrilar el triomf. I, ja al final (90’), va tancar la golejada amb un xut enroscat, culminant un contraatac comandat per Eric García.

Dos gols més i uns números que son imponents. Acumula 22 dianes en totes les competicions, quan encara no s’ha arribat a la meitat de la temporada, en 23 enfrontaments disputats. Son 13 en la lliga, 5 en la Champions League, 2 en la supercopa i 2 en la copa. Òbviament, en farà més, molts més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)