Barça

L’1x1 del Ceuta-Barça

Per Paula Muriel

IÑAKI PEÑA (90’)
CÒMODE
El Ceuta no va donar-li massa feina, i la poca que va tenir la va resoldre amb tranquil·litat i sempre segur de si mateix. A la primera part, els locals van arribar un parell de vegades a la seva àrea, però després va ser un espectador.
BELLERÍN (90’)
NEUTRE
Va recórrer la banda dreta amb destresa i bona entesa amb Raphinha, tot i que a l’hora de defensar no va estar tan fi sota la pressió del rival i es va menjar algun driblatge i un túnel.
ERIC (90’)
constructiu
Va jugar fàcil per evitar pèrdues. Va ser el líder de la línia defensiva i també es va atrevir amb unes passades a l’esquena de la defensa rival. Una gran incorporació fins a l’àrea va permetre a Lewandowski anotar el de la maneta.
MARCOS ALONSO (73’)
fluix
Va patir més de l’esperat contra un 1a FEF. Sense cap altra sortida, es va veure obligat en algunes ocasions a refusar cap a dins de l’àrea. Superat en la primera meitat, va millorar en la segona pel cansament del rival.
JORDI ALBA (90’)
MODERAT
L’edat comença a passar-li factura contra jugadors tan joves, tot i que va saber sortir-se’n gràcies a la seva experiència. En la segona part va servir algunes centrades perilloses, però els davanters no van arribar a rematar.
KESSIE (90’)
graduat
Probablement la millor actuació amb la samarreta blaugrana. Molt participatiu en la construcció del joc baixant a demanar pilotes i també tallant-les. Una recuperació va acabar en el segon gol i, a més, va marcar el tercer.
S. ROBERTO (73’)
COMPLIDOR
Tenia la difícil missió de convertir-se en Busquets. Va fer un bon paper, i això que feia temps que no jugava de pivot. Amb el partit resolt, Xavi el va substituir pel mateix Busquets, però queda com a comodí pel futur.
PABLO TORRE (45’)
COMPROMÈS
No defrauda quan disposa de minuts. De nou, el cantàbric va deixar bones sensacions, tocs tècnics i òptimes intencions. Decisiu, intuïtiu i determinant en totes les accions. No s’entén el seu canvi a la mitja part.
RAPHINHA (79’)
DISTINGIT
Actiu durant tot l’enfrontament per la banda i per l’interior, per on va trobar el forat necessari per esquerdar la xarxa nord-africana, després de diversos intents fallits que feien pensar en un ‘déjà-vu’ sobre la seva falta d’encert habitual.
LEWANDOWSKI (90’)
ESPECTRE
Desaparegut durant tot el primer temps perquè no li arribaven pilotes i la tancada defensa del Ceuta no li deixava espais per moure’s. De sobte apareix en dues ocasions i marxa del terreny de joc amb un doblet.
FERRAN (60’)
aTZARÓS
Xavi li va donar una altra oportunitat com a titular, però el valencià continua sense que li surti res del que intenta. No es va entendre amb Lewandowski, no arribava als centres i feia passades desencertades.
GAVI (45’)
ENÈRGIC
No importa el tipus de partit, que l’andalús manté un alt nivell d’entrega. Una excel·lent passada a Ansu per poc acaba en gol.
ANSU (40’)
VALENT
Va sortir a menjar-se la gespa i va marcar un bonic gol després d’una gran jugada personal. Un peu de Mejías va negar-li el doblet.
SERGIO (27’)
TRANQUIL
Amb el partit resolt, va aportar pausa i domini per assegurar la possessió de la pilota.
CHRISTENSEN (27’)
SEGUR
En una corba ascendent, va tornar a demostrar que el tècnic pot confiar-hi.
ALARCÓN (11’)
debutant
Poc temps per mostrar la seva qualitat, però suficient per complir el seu somni.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)