Barça

Memphis ja s’entrena amb l’Atlético

Mercat. El neerlandès exerceix de roig-i-blanc amb permís del Barça, que ultima el traspàs amb el club ‘colchonero’

No és encara oficial, però ho serà probablement avui; Memphis Depay jugarà en l’Atlético. De fet, el futbolista, mentre el club colchonero i el Barça tanquen el traspàs, i amb permís de l’entitat culer, va exercitar-se ahir a Majadahonda sota les ordres de Diego Pablo Simeone. El neerlandès, que va demanar personalment a Xavi poder marxar, ja que en el conjunt blaugrana té un rol de secundari que no li acaba d’encaixar, provarà ara en un Atlético faltat d’atacants, després dels adeus recents de Matheus Cunha i João Félix. El davanter deixa el Camp Nou després d’un any i mig d’aterrar-hi i amb un bagatge de 14 gols en 42 partits disputats, 30 com a titular.

El traspàs de Memphis, de 28 anys, i que acabava contracte amb el club presidit per Joan Laporta aquest 30 de juny, serà de 3 milions d’euros més 1 en variables. A més, l’operació inclou per al Barça una opció de compra, a final d’aquesta temporada, per l’extrem roig-i-blanc Yannick Ferreira Carrasco d’uns 20 milions. Ara l’entitat blaugrana pentina el mercat a la recerca d’un davanter que pugui ocupar la plaça vacant del neerlandès, encara que Xavi va dir ahir que “no seria cap tragèdia que no vingués ningú”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)