Barça

Barça-Real Sociedad i derbi madrileny a quarts

Copa. El rei de la copa rebrà dimecres (21 h) la Real d’Imanol, tercera en la lliga. El Barça té a favor el factor Camp Nou i el record de l’1-4 de la jornada 2

El Barça ja sap el nom del seu pròxim rival en la copa. Serà la Real Sociedad. Després de les eliminatòries contra l’Intercity i el Ceuta, puja el llistó. Espera l’equip d’Imanol Alguacil, que en la lliga és tercer a només tres punts del Real Madrid. Els bascos estan fent una gran temporada i en la copa han superat el Cazalegas (1-4), el Coria (0-5), el Logroñés (0-1) i el Mallorca (1-0).

Aquesta eliminatòria de quarts també serà a partit únic i la bona notícia per al Barça és que la jugarà local al Camp Nou, el dia 25 a les 21 h. És el mateix dia i a la mateixa hora que el Barça-Llevant Les Planes de la Lliga F.

Una de les bombes del sorteig ha estat el primer emparellament. Ricardo López i Julen Guerrero han unit els camins del Real Madrid i l’Atlético de Madrid. El derbi es jugarà al Bernabéu el dia 26 (21 h). Les altres eliminatòries són l’Osasuna-Sevilla i el València-Athletic.

Barça-Real dia 25 (21 h)
Osasuna-Sevilla dia 25 (22 h)
València-Athletic dia 26 (20 h)
Madrid-Atlético dia 26 (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)