Barça

El protagonista

Pedri

Pedri encén l’interruptor

Sense Lewandowski ni Ferran i amb Memphis ja acumulant minuts amb l’Atlético de Madrid, tota la responsabilitat del gol quedava ahir en les botes d’Ansu Fati. Ell va ser el 9, però va quedar ofegat enmig de la doble línia de cinc i quatre homes que va col·locar Quique Sánchez Flores. El context de l’equip amb els sancionats el reclamava, però el guió, el plantejament del Getafe i el discret partit del Barça en l’aspecte col·lectiu el va fer passar de puntetes pel partit. No va ser la seva nit. Tampoc la del Barça. A l’equip li va faltar lucidesa, profunditat, precisió, velocitat i rematada.

Amb la llum apagada, va ser Pedri l’encarregat d’encendre l’interruptor. No en clau de canalitzador del joc com és en ell habitual, sinó en clau de golejador. Seu va ser l’únic gol del partit. Christensen va recuperar una gran pilota a camp rival, anticipant-se bé després d’una mala presa de decisió de Djené en la sortida de la pilota. El danès va activar Raphinha i aquest va col·locar una boníssima pilota al cor de l’àrea. Semblava en una primera instància que el brasiler havia pecat de precipitació connectant la centrada al primer toc, però va ser una pilota tova, tendre, amb el tempo magnífic perquè Pedri tingués temps de mossegar-la entrant des de segona línia. Indetectable i puntual. Pedri va rematar des de la posició de 9 i va superar David Soria. El d’ahir és el seu segon gol en aquest 2023 i el quart que marca en aquesta lliga (també contra el Valladolid, el Celta i l’Osasuna). Amb el gol contra el Getafe supera la seva millor marca golejadora amb el Barça en el campionat de lliga. Pedri va marcar tres gols en la lliga 2020/21 i tres en la 2021/22. És la primera vegada que marca en dos partits consecutius com a blaugrana. No va jugar a Ceuta, va marcar ahir i va marcar el dia de la final de la supercopa contra el Real Madrid.

El seu partit hauria pogut quedar tacat amb l’errada flagrant del minut 41 quan una mala cessió enrere seva va deixar un un contra un de Borja Mayoral davant Ter Stegen. L’alemany va salvar el gol. Pedri li deu una cervesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)