Barça

“Serà molt difícil, perquè són un senyor equip”

Xavi Hernández Tècnic del Barça

Per Xavi Hernández ara ja cada partit és clau. “Cada sortida fora de casa serà molt difícil, tothom es juga moltíssim i demà serà molt complicat”, va dir en la prèvia sobre un matx del qual va recalcar que “ens podem situar a onze punts del Real Madrid i posar-li més pressió”. “A Setién el considero un grandíssim entrenador”, va indicar el tècnic, que va fer quatre pinzellades del Vila-real. “Setién busca un model de joc molt semblant al nostre. És un equip que està còmode quan té la pilota i estan en un bon moment de forma. A més, tenen jugadors de molt nivell”, va expressar. “Són un senyor equip”, va cloure el de Terrassa, que del partit va assegurar que “una de les claus és qui més tindrà la pilota”. “Intentarem dominar-la i ser agressius sense”.

D’altra banda, un dels noms dels darrers dies en l’entorn culer és el d’Ansu Fati, a qui, en diversos mitjans, s’ha situat fora del club aquest estiu. Qüestionat sobre el tema, Xavi va ser taxatiu, fins al punt de mostrar-se, fins i tot, un xic indignat. “No sé què fem parlant de la venda d’Ansu Fati, no ho entenc. Ens ho estem jugant tot”, va manifestar. “Ansu és intransferible. Jo hi tinc fe cega i una esperança tremenda”, va afegir.

La visió de Quique Setién

“Jugar contra Barça ens motiva molt. Necessitem superar les dues derrotes consecutives amb una victòria i amb sensacions positives”, va explicar el tècnic del Vila-real, que dels culers va dir que són “un rival extraordinari” i que estan “en un moment espectacular”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)