Barça

El comodí del planter, fins al 2024

Renovat. El futbolista de Reus, que acabava contracte, allarga la seva vinculació amb el Barça un any més

Tothom recorda aquell gol contra el PSG en l’últim instant per certificar una remuntada de Champions, però Sergi Roberto és molt més que això. Un exemple de futbolista format al planter del Barça i que ha anat fent salts en la seva carrera fins a arribar allà on somia tot nen que comença a jugar al club blaugrana. Un jugador que s’ha convertit en un comodí per als seus entrenadors gràcies a la seva polivalència. Va debutar amb Pep Guardiola al Santiago Bernabéu, va enamorar Luis Enrique, que el va reconvertir en lateral, i té la confiança de qui va ser company seu en els inicis al primer equip blaugrana: Xavi Hernández.

Per tot això, ahir el reusenc va segellar la seva continuïtat a Can Barça una temporada més, fins al 30 de juny del 2024, i amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros. El desig de totes les parts s’ha fet realitat. “Estic molt content de continuar al club de la meva vida. Soc culer. Vaig arribar amb 14 anys aquí. Totes les parts volíem anar en la mateixa direcció i aquí estem. Espero acabar la temporada amb èxits”, va explicar Sergi Roberto als mitjans oficials del club.

El segon capità blaugrana continuarà lluint el braçalet, com a mínim, un any més. Competència no n’hi falta, però Xavi sempre recorda que tots han de ser importants i han d’estar preparats. El mateix Sergi Roberto ha estat titular en els últims partits, com en la visita a Old Trafford, davant les baixes al mig del camp.

El cert és que el reusenc no ve d’unes temporades fàcils, amb lesions i una clara pèrdua de protagonisme, però el tècnic blaugrana no ha deixat mai de confiar en ell. “Els dos últims anys van ser complicats per les lesions. No tenia continuïtat, però saber que Xavi confiava en mi em va donar tranquil·litat just abans d’operar-me. Estic molt content de tenir-lo com a entrenador”, va explicar Sergi Roberto.

El segell de la Masia

Amb 339 partits en el primer equip, Sergi Roberto és un dels molts futbolistes de la casa que s’han acabat consolidant en el primer equip. Ell seguia uns referents i va complir el seu somni. Ara, amb 31 anys, vol ser un mirall per als joves. “He tingut molts exemples i he pogut ser company d’ells. Jo volia seguir aquest camí, d’estar molts anys aquí. Sé que és difícil arribar al primer equip, però animo els que comencen. Si tenen un somni, han de treballar de valent. Els somnis es compleixen si van acompanyats de treball i constància. Espero que surtin més joves del planter”, va afirmar.

S’obre la carpeta de Busquets

Després de Sergi Roberto, l’altre futbolista important de la plantilla amb un futur incert és Sergio Busquets, que també acaba contracte aquest 2023. Xavi ja ha deixat clar que vol que es quedi i la pròxima setmana hi podria haver un primer contacte entre el club i el jugador. El capità, que ahir es va convertir en el futbolista amb més clàssics, té propostes de l’MLS, però Xavi podria convèncer-lo de quedar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Araujo també es lesiona i crea un altre maldecap

BARCELONA
 

Pedri: adeu a l’Eurocopa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Rochemback: de Paul McCartney a Ramoncín

BARCELONA
 

Aitana: “Pere Romeu té uns coneixements brutals”

BARCELONA
 

Pedri estarà un mes de baixa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA