Barça

El protagonista

Raphinha

De mica en mica s’omple la pica

Més de mitja temporada després, no s’ha vist encara la millor versió de Raphinha amb la samarreta del Barça. Algun partit destacable, alguna fogonada, però poca continuïtat. No troba la manera d’oferir un rendiment sòlid i convincent, sostingut en el temps. I ahir, a l’Spotify Camp Nou, va fer un pas perquè això arribi aviat, amb una actuació bona i determinant, que l’ha de reforçar. I és que contra el València va ser l’artífex de la victòria, marcant en la primera part el gol que va acabar decidint l’enfrontament i, sobretot, durant aquest primer acte va ser el principal argument ofensiu d’un equip que, una altra vegada sense Pedri, va ser incapaç de trenar futbol per dins.

En aquest context, l’alternativa estava a fora, i Raphinha, partint des de la banda dreta, va acaparar gran part de les jugades. El brasiler es va encendre quan va marcar, amb una rematada de cap a centrada de Busquets, la seva cinquena diana en la lliga i la vuitena d’aquesta campanya. Des d’aleshores, de les seves botes van néixer diverses accions de perill; dues passades a Ansu Fati que el 10 no va resoldre amb encert (una va anar al pal) i dues connexions més amb Ferran Torres que l’11 tampoc va culminar amb èxit. Ell també hauria pogut marcar, en un xut enroscat després d’una gran jugada de Balde, però la rematada no va anar a porteria.

Menys actiu va estar en el segon temps, condicionat pel futbol col·lectiu de l’equip, que es va quedar amb deu homes. “És molt complicat jugar amb un home menys. Hem fet el que havíem de fer, hem hagut de baixar les línies i no hem encaixat”, va valorar el 22 al final de l’enfrontament. “L’important és que continuem sumant i tenim els tres punts”, va concloure Raphinha, ahir transcendental i que de mica en mica va omplint la pica de la seva confiança per abastar el futbolista que d’ell s’espera. La parròquia blaugrana hi té fe, i ahir el va acomiadar amb una ovació quan va ser rellevat, en el minut 86.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)