Barça

Tercer clàssic per a Martínez Munuera

Àrbitre. La designació de l’alacantí ja ha estat criticada a Real Madrid Televisión. Amb ell, el Barça va guanyar 0-4 al Bernabéu

L’alacantí Juan Martínez Munuera ha estat l’àrbitre designat per dirigir el clàssic de demà a l’Spotify Camp Nou. Serà el seu tercer partit d’aquestes característiques. En el seu primer Barça-Real Madrid, els blancs van guanyar 1-3 a Barcelona el curs 2020/21, en un partit en què els culers es van queixar molt per un polèmic penal xiulat a Lenglet sobre Sergio Ramos. La temporada passada va arbitrar el clàssic de la segona volta de la lliga al Bernabéu i en aquella ocasió l’equip de Xavi Hernández va golejar 0-4, amb gols d’Aubameyang (2), Araujo i Ferran Torres.

El balanç del Real Madrid en partits dirigits per Martínez Munuera és de 19 victòries, 6 empats i 7 derrotes. El Barça, amb aquest col·legiat, ha guanyat també 19 partits i n’ha empatat 6, però només n’ha perdut 4. L’àrbitre alacantí estarà acompanyat en el VAR per González González.

La designació ha estat especialment criticada a Real Madrid Televisión (RMTV). No és la primera vegada que succeeix un fet així. De fet, és un modus operandi habitual de l’altaveu propietat de Florentino Pérez i recentment el canal ja va estar al centre de la polèmica per un reportatge en contra de la figura de l’exàrbitre Eduardo Iturralde González. RMTV parlava en el seu informatiu d’ahir de “tàndem infaust” i repassava sis errors del passat en un partit contra el Sevilla del curs 2020/21.

La Catedral decidirà avui el primer finalista

Abans del Barça-Madrid, avui l’Athletic i l’Osasuna buscaran un lloc per a la final (21 h) en un San Mamés que estarà ple de gom a gom. Els de Pamplona busquen la seva segona final de la història i hauran de defensar l’1-0 de l’anada. L’Athletic busca la tercera final en quatre anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)