Barça

“Tenim fam de títols i d’èxits”

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

LA PRÈVIA

Quan ens reunim al vestidor no parlem de la UEFA, ni de Negreira ni de Tebas
Xavi Hernández
entrenador del barça

Xavi té a les seves mans classificar l’equip per a una final i no li falta pas motivació. “Tenim fam de títols i d’èxits”, diu, un esperit que comparteix amb la plantilla, ja que afirma que hi ha molts jugadors que han guanyat “pocs trofeus” i això és un punt clau per afrontar la tornada de semifinals d’avui contra el Madrid. El tècnic blaugrana planteja fer un partit “com el dia de la supercopa o també com el de lliga a casa”, però és conscient que el Madrid “pot dominar” i creu que serà “complicat”. De fet, pensa que és molt difícil guanyar el Madrid a doble partit, “però la pressió la tenen més ells perquè fa molt que no perden una eliminatòria”, diu, i passa la patata calenta al rival quan afirma que el Madrid “és el favorit perquè tenen més experiència i estan acostumats a remuntar partits”.

Tot i així, té clar que l’equip competirà i les baixes no faran variar l’esquema de joc “per jugar amb quatre migcampistes”. Tampoc influirà tot el soroll extern que envolta el club blaugrana, ja que assegura que al vestidor no parlen de temes extraesportius, “ni de la UEFA, ni de Negreira ni de Tebas”, i sí que parlen “sobre els diferents escenaris que es puguin donar, sobre la pressió alta, la pressió després de pèrdua...”, i és que no dubta que el Madrid sortirà “agressiu” i els voldrà prendre la pilota “perquè saben que nosaltres patim sense ella”. L’entrenador culer espera que hi hagi “una guerra futbolística”, però sempre “amb respecte i fair play”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)