Barça

“Espero jugar amb Messi la temporada que ve”

Lewandowski s’uneix al desig d’altres companys de l’equip i també al del vicepresident Rafa Yuste i obre les portes del club a Messi

El 9 confia a recuperar aviat les xifres de gols d’abans del mundial

Si al Parc dels Prínceps Leo Messi ha d’empassar-se xiulades de la seva afició, al Camp Nou tot són paraules d’amor en forma de càntics per part dels culers cada vegada que el cronòmetre marca el minut 10 del partit, o en forma de discursos públics de dirigents i jugadors del FC Barcelona en què manifesten sense embuts la il·lusió que sentirien amb el retorn a casa de l’argentí. El vicepresident Rafa Yuste es va declarar a Messi fa un parell de setmanes confessant que el club blaugrana “està enamorat d’ell”, un missatge que també va enviar Xavi quan va explicar que el de Rosario “és exemplar en molts aspectes” i al qual es van afegir futbolistes com Marc-André ter Stegen, Sergi Roberto i Ronald Araujo.

Ara, un altre blaugrana que mai ha coincidit amb Leo Messi al club però sí en diverses gales de premis li torna a obrir les portes dels vestidors de bat a bat. “Per a mi, Leo sempre pertanyerà al Barça. Seria meravellós que tornés, no només per als aficionats, també per als jugadors, perquè el seu lloc és aquí, a Barcelona, i tot i que no sé què acabarà passant, espero que puguem jugar junts la temporada vinent, perquè és capaç d’aconseguir-ho tot amb molt poc i necessitem aquesta mena de jugadors”, va confessar Robert Lewandowski durant l’acte de presentació de la 18a edició del llibre Relats solidaris de l’esport, projecte del qual és el nou padrí i que enguany destinarà tots els beneficis obtinguts a la investigació del trastorn de l’espectre autista, una afecció que el polonès coneix de prop i per a la qual vol aportar el seu gra de sorra.

Últim tram del curs

Encara amb el pesar de no haver pogut sumar els tres punts al Camp Nou en el derbi català i aprofitar la jornada per ampliar distàncies respecte al segon classificat de la lliga, Lewandowski va valorar el moment que viu l’equip: “Tenim jugadors lesionats i no és fàcil mantenir-se en el bon camí, però espero que puguem tornar-hi ben aviat. Cal fer un esforç final, ja que falten deu partits per acabar la temporada i necessitem sumar punts per poder fer aquest pas més. Per aconseguir-ho intentarem millorar el nostre joc i demostrar el màxim nivell competitiu.” I és que el davanter és conscient de la importància que té la competició regular, i més encara quan “fa tres anys que el Barça no guanya la lliga”. “Tant a mi com als més joves ens aportaria molta confiança, perquè és un gran títol”, hi afegia.

El dorsal 9 del FC Barcelona va reconèixer, tanmateix, que des que va arribar al club blaugrana sabia “que la primera temporada seria difícil, perquè cal adaptar-se i s’ha de ser pacient”. “A més –continuava–, hem vingut jugadors nous a l’equip i, d’altra banda, també hem tingut baixes en partits importants, per exemple, en la Champions League i en l’últim partit contra el Madrid, i així és més difícil aconseguir els nostres objectius.” Justament del darrer clàssic el polonès es va emportar un altre mal record, ja que el cop a les lumbars que li va propinar amb el genoll Militão no només li va impedir exercitar-se amb normalitat en l’entrenament previ a la visita del Girona, sinó que el mateix dia del partit va sentir molt dolor: “Quan em vaig llevar no podia ni caminar”, va explicar el davanter. Gràcies al treball amb el fisioterapeuta, Lewandowski es va poder recuperar a temps, encara que durant els primers minuts del derbi català es va posar la mà a l’esquena en més d’una ocasió. “Igualment, però, no vull fer servir això com a excusa per justificar res, perquè sé que necessito jugar millor”, va dir fent gala del seu sentit del deure.

Messi pertany al Barça i el seu lloc és Barcelona. Seria meravellós que tornés, per als aficionats i també per als jugadors
i
Quan em vaig llevar dilluns al matí no podia ni caminar, però gràcies al tractament fisioterapèutic he millorat
Cal fer un esforç final en els deu partits que falten. Guanyar la lliga aportaria molta confiança a l’equip; és un gran títol
Aviat tornaré a les xifres de gols d’abans del mundial. Entenc que la gent esperi més de mi
Robert Lewandowski
JUGADOR DEL FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)