Barça

Aitana: “Som un equip guanyador i que sempre en vol més”

Aitana Bonmatí està firmant una gran temporada i afronta el duel de demà contra el Chelsea amb la màxima ambició. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Classificar-se per a una nova final

“Tindria molt mèrit classificar-nos per a la quarta final i fer-ho davant de tanta gent. No vull anticipar coses. Primer hem de jugar el partit i tenim moltes ganes de fer realitat un altre somni”.

Què ha de fer el Barça?

“Hem de sortir amb caràcter i valentia. Tenim un petit avantatge de l’anada, però res està fet. El futbol canvia en segons. Sortirem a guanyar, com si l’anada no servís per res”.

Competició que motiva especialment?

“Qui em coneix sap que soc una competidora i una guanyadora nada. Em motiva cada entrenament i cada partit, independentment de la competició. És cert que ara mateix la Champions té un al·licient que és estar en una hipotètica final, però em motiva qualsevol enfrontament. La meva intenció és ser millor cada dia i no només em val concentrar-me per a la lliga de campions”.

Mentalitat

“És fonamental, però davant la magnitud d’aquest partit crec que ja estàs connectada sense fer cap esforç. No hi hagut un dia des de dissabte en què no hagi pensat en el duel de demà i en què hem de fer i millorar respecte l’anada per estar en la final. És el partit més important de la temporada i mentalment estarem ben preparades perquè som un equip guanyador i sabem estar en aquests partits”.

Competir de tu a tu contra el Chelsea

“És un resultat curt, però són unes semifinals. Si mirem les últimes eliminatòries a fora, vam perdre contra el Wolfsburg i empatar contra el PSG. S’ha de valorar molt el fet de guanyar a Stamford Bridge. Demà serà un gran partit i igualat. Estem concentrades i motivades per afrontar un partit que la jugadora agraeix jugar”.

Treball mental

“Tenim coses al voltant, però anem partit a partit. Ens hem de focalitzar en el que tenim a prop. El que hagi de venir, ja vindrà. Vaig dia a dia. Sé que jugo demà”.

Jugar al Barça

“El tinc integrat perquè soc culer des de petita i sé que cada partit és important. Coneixent les companyes, tant si portem més o menys al club, són unes guanyadores i crec que tothom ho porta dins. No és casualitat que estiguem fent tan bé les coses. Quan parlem d’aquestes fites, parlem que som un equip guanyador i que sempre vol més”.

La seva millora

“He millorat els registres perquè estic més a prop de l’àrea que l’any passad, en què ajudava més en la sortida i en la construcció. Era més difícil arribar en zones de finalització. Ara ja parteixo de més endavant i més a prop de l’àrea i això m’ha ajudat”.

El Camp Nou

“Fins avui és un fortí i esperem que continuiï sent així. Ens sentim molt bé i ens dona un plus veure que tenim tota la gent al costat”.

Alèxia

“No soc qui ha de decidir. Ho faran avui els serveis mèdics i l’staff. Està entrenant amb nosaltres, és una gran jugadora i tant de bo pugui estar ben aviat amb nosaltres ajudant-nos a continura fent història”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)