Barça

L’1x1 del Rayo-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
resignat
Va donar l’ensurt en l’escalfament per una pilotada que el va deixar adolorit i el va fer entrar al vestidor abans d’hora. Va intentar sostenir l’equip amb una aturada a xut de Camello, però no va poder fer res en els gols.
KOUNDE (90’)
contemplatiu
Va protagonitzar alguna incursió en atac interessant, especialment en el primer temps, però no era el dia de l’equip. En defensa va deixar massa espai a Álvaro en el moment de xutar per marcar el primer gol del partit.
ARAUJO (90’)
exigit
Va estar imprecís amb la pilota als peus. El Rayo deixava que fos el central iniciador i, a banda de les dificultats per trobar espais, no va estar bé. Corrector en moltes accions, estava descol·locat en el 2-0 i no va poder tapar el xut de Fran.
MARCOS ALONSO (57’)
insegur
Va tornar a ser titular al costat d’Araujo i tampoc va tenir una nit fàcil. Se’l va veure amb dubtes en alguna acció i va estar desaprofitat en les jugades de córner, ja que va ser l’encarregat de servir-los des de la dreta.
BALDE (90’)
incòmode
Va tenir problemes a la seva banda amb Isi, un corcó, i Balliu, projectat en atac. No estava còmode ni en defensa ni en atac, si bé va intentar incorporar-se ofensivament. Va acabar de lateral dret després de l’entrada d’Alba.
DE JONG (79’)
bloquejat
Va actuar de Busquets, però la pressió del Rayo i la poca mobilitat dels homes d’atac complicava la sortida de pilota i va errar alguna passada. Entre Trejo i Fran García li van guanyar la partida per intensitat en l’acció del 2-0.
pedri (68’)
apagat
En l’inici del duel, quan els companys van connectar amb ell, va aportar llum i claredat, però va començar a ofegar-se davant la pressió d’un Rayo creixent i va perdre alguna pilota compromesa. Minuts per anar agafant ritme.
gavi (79’)
superat
Davant d’un Rayo intens, fins i tot Gavi va tenir problemes. Va perdre el duel amb Camello que va propiciar el primer gol del partit, va passar-se de frenada en alguna acció, i va ser castigat amb targeta groga de forma justa.
raphinha (90’)
acorralat
Acostumat a jugar en amplitud, al brasiler li va faltar espai a Vallecas. No va poder desbordar ni tan sols intentar-ho al llarg del partit, en què va perdre el duel amb Fran García. Va provar un xut abans del descans, ben blocat pel porter local.
lewandowski (90’)
insistent
La millor notícia és que va trencar la ratxa de partits sense marcar. Dimitrievski li va frustrar una ocasió abans de la mitja hora. El primer cop que va trobar porteria hi havia fora de joc. En la segona, va fer el gol de l’esperança.
ferran (57’)
anul·lat
El valencià va repetir en la titularitat després de fer el gol de la victòria contra l’Atlético de Madrid, però a Vallecas ni se’l va veure. El Barça no va carburar i els homes d’atac no van aparèixer, entre ells Ferran; substituït per Ansu.
alba (33’)
recurs
Xavi va buscar més profunditat i joc ofensiu. Va provar de connectar amb els companys a l’espai o en centrades laterals.
ansu (33’)
estèril
Va entrar amb ganes d’aportar alguna cosa diferent, però no va poder desequilibrar ni trobar espais a la zona ofensiva.
kessie (22’)
contagiat
Va entrar en un moment delicat i va estar desconnectat com els companys.
eric (11’)
inèdit
Va repetir de pivot, però el partit no tenia res a veure amb el que va jugar a Elx.
torre (11’)
testimonial
Va jugar sense pressió, però poc va poder aportar en els minuts finals del duel.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)