Barça

Xavi: “És un pas de gegant per guanyar la lliga”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha celebrat una victòria important de cara al títol de lliga i, sobretot, després de la derrota del passat dimecres a Vallecas. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La victòria

“Calia una reacció i ha estat bona. La clau era jugar fàcil. S’ha millorat molt en aquest sentit. No es podia fer pitjor que el dia del Rayo. Els primers 25 minuts han estat molt positius. Amb l’expulsió se’ns posa de cara i els dos gols abans del descans han servit per sentenciar. Ha estat una nit rodona perquè estàvem en el bon camí. És la constància que hem de trobar. La gent ha gaudit. Hem tornat a tenir el camp ple i és un pas de gegant per guanyar la lliga”.

El títol, més a prop

“Estem molt a prop de guanyar la lliga i és important. La gent és intel·ligent i veu que l’equip està fent un esforç espectacular per aconseguir l’objectiu de la temporada que és la lliga. Veig a l’afició amb il·lusió i ganes d’aconseguir el títol que seria un gran èxit per al club. És un pas important i dimarts tornem a jugar a casa. Tinc bones sensacions de cara a aconseguir el títol”.

Lamine Yamal

“Ha demostrat el que és. No té por. Té només 15 anys i té aquest talent innat de tres quarts cap endavant que costa trobar en el futbol mundial. És capaç de fer coses. Ha creat una ocasió, sap associar-se i és llest. Li he dit que intentés coses, que eren pocs minuts i que agafés confiança. És un futbolista amb molt potencial i que pot marcar una època. Té un talent innat i no sembla que tingui 15 anys. L’hem vist preparat”

Christensen

“L’hem trobat a faltar, com a Dembélé. Són futbolistes especials. El valorem molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)