Barça

Victòria del Barça en el comiat del Japó a Iniesta

Andrés Iniesta no seguirà al Vissel Kobe i, després de cinc anys al Japó, n’està assaborint els últims moments. S’acomiadarà de la seva afició a l’estadi Noevir Kobe, l’1 de juliol, en un últim partit, però abans, ha fet un petit tastet, a Tòquio en un amistós contra el Barça, que li ha servit per dir adeu al públic japonès. I el matx, se l’ha emportat el conjunt blaugrana (2-0) amb dianes de Kessié, Eric García

Futbolísticament no ha tingut massa història l’enfrontament, el prototip d’amistós, amb ritme baix i poca intensitat. Ha lluit especialment Pablo Torre, que ha ofert detalls de qualitat i les dues assistències dels gols que han obert el marcador. En el 0-1, de Kessie (16’) ha fet una gran passada trencant línies per deixar l’ivorià sol davant del porter. I en el 0-2, ha executat el córner que Eric García (20’) ha connectat. En el segon temps ja no s’ha mogut el marcador i el més destacat ha estat en el minut 80, quan Iniesta ha estat substituït enmig d’una gran ovació de l’estadi.

En clau blaugrana, el duel ha servit perquè debutés Julián Araujo, el lateral mexicà que el club va fitxar al mercat d’hivern procedent del LA Galaxy i que no va poder inscriure a temps. També han jugat joves del planter com Pau Prim, Dani Rodríguez, Héctor Fort, Marc Guiu i Unai Hernández. Del primer equip, s’han quedat sense minuts Sergi Roberto, Dembélé, Christensen i Ter Stegen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)