Barça

Un nou escenari amb Arnau Tenas

Barça. El club, que no va fer efectiva l’opció de renovació del porter de Vic, considera ara la seva continuïtat

Canvi de guió del Barça amb Arnau Tenas. I és que ara el club blaugrana, que no havia executat l’opció de renovació que tenia per dos anys amb el porter, s’ho ha repensat i pensa en la seva continuïtat. Tot i això, ara s’obre una nova negociació, ja que el contracte que lliga el porter, de 23 anys, amb l’entitat blaugrana expira avui mateix, 30 de juny. El Barça, condicionat pel fair play, necessita abaixar massa salarial per poder-se moure en el mercat i va decidir no fer efectiva l’esmentada clàusula de renovació que incrementava la fitxa del porter de Vic, fins ara tercer porter del primer equip i capità del filial. Ara, doncs, hi ha un nou escenari de zero, amb l’osonenc com a agent lliure. La il·lusió de Tenas però, culer de bressol i al club des de l’any 2010 quan va arribar en categoria benjamí, és continuar vinculat al Barça sense descartar anar cedit a un altre equip per rodar-se a l’elit. Les dues parts han de parlar i arribar a una entesa.

Fonamental a l’europeu

Tenas és un porter amb molt de potencial. No és casualitat que sigui el titular de la selecció espanyola que està disputant l’europeu sub-21 a Romania aquests dies. Amb el combinat estatal ha jugat els dos primers partits de la fase grups i en el tercer, amb la classificació ja assegurada, va descansar. Demà, en els quarts de final contra Suïssa (21 h) tornarà sota la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)