Barça

Ansu Fati retalla les vacances i avança feina

El Barça ha tancat avui la primera setmana de feina i ho ha fet amb una visita sorprenent. Malgrat que estava previst que s’incorporés dilluns, com la resta d’internacionals, Ansu Fati s’ha presentat a la ciutat esportiva Joan Gamper per començar a posar-se a punt per a la nova temporada.

El davanter, que va disputar la Nations League amb la selecció espanyola, ha fet treball al gimnàs i ha aprofitat per saludar a Xavi i els seus companys d’equip. Un gest que demostra les ganes que té el 10 blaugrana de deixar enrere els últims anys, marcats per les lesions i una escassa participació en aquesta darrera temporada. Ansu és un dels noms que ha sonat per sortir del Barça, si bé la voluntat del jugador continua sent la de triomfar de blaugrana i així ho va assegurar el seu representant, Jorge Mendes.

L’equip tornarà a la feina el pròxim dilluns, ja amb els internacionals, i dimecres marxarà cap als Estats Units per iniciar la gira americana, on disputarà els primers amistosos de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.