Barça

“Volem mostrar la nostra millor versió des de l’inici”

Xavi Hernández. Entrenador del FC Barcelona

Arrenca la lliga i l’entrenador del Barça, Xavi Hernández, desprèn optimisme. “L’equip arriba bé. Hem fet una bona pretemporada, amb bones sensacions i hem anat de menys a més. Estem molt il·lusionats. Demà comença l’hora de la veritat i en tenim moltes ganes. És una sortida molt complicada, però volem els tres punts. Volem mostrar la nostra millor versió des de l’inici”, va dir Xavi, que va mostrar-se confiat en les inscripcions. “El club està treballant molt bé i està fent un esforç. Veurem fins on podem arribar. Continuem sent optimistes i intentarem inscriure abans del partit la majoria dels futbolistes”, va afirmar.

Preguntat per alguns noms propis, Xavi va elogiar Ansu Fati, però va tornar a avisar de la incertesa del mercat. “Hi ha mercat fins al 31 i no sabrem quin escenari tenim fins llavors. Estic molt content amb Ansu. Per mi és patrimoni del club i un jugador de present i de futur. No sé com ho he de dir. Després el mercat dirà. No puc dir que un jugador es quedarà perquè estem en unes circumstàncies concretes”, va dir. En canvi, va avançar que està previst que Vitor Roque s’incorpori finalment al gener, i no la pròxima temporada. Finalment, va tornar a destacar el paper dels joves. “Lamine està preparat. Ho està fent tot bé. L’any passat va explotar Balde i aquest any ho poden fer Abde o Fermín.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)