Barça

Dembélé ja forma part del passat

Oficial. El francès s’incorpora al PSG a canvi de 50,4 milions d’euros i el Barça en percebrà un total de 35,4, més del 50% de la clàusula

L’etapa de Dembélé al Barça ha acabat. Finalment, ahir el PSG va fer oficial la incorporació del davanter. Un fitxatge que arriba després que el jugador fes ús de la seva clàusula que li permetia desvincular-se del club blaugrana a canvi de 50 milions d’euros. Concretament, l’operació es va tancar per 50,4. La guerra que tenia el Barça amb Dembélé era aconseguir més del 50% d’aquesta xifra. Després de dies de negociacions, l’entitat blaugrana va sortir-ne triomfant. I és que el Barça percebrà 35,4 milions per la marxa de Dembélé a París. L’objectiu del Barça era clar i la pressió ha tingut el seu efecte.

Dembélé, que marxa després de sis temporades a Barcelona, firma fins al 2028 amb el PSG. En una primera entrevista als mitjans del club parisenc, el francès va mostrar-se satisfet d’aterrar a París. “Tenir la confiança de l’entrenador és fonamental. Em va agradar el projecte”, va dir. Dembélé també va acomiadar-se de l’afició del Barça a través d’Instagram. “He crescut com a jugador i com a persona i ha estat un orgull i un honor vestir la samarreta blaugrana. M’emporto molts records.” El que fins ahir era el seu entrenador, Xavi Hernández, no va amagar la decepció amb Dembélé. “Era un futbolista important, però ha estat una decepció gran que hagi decidit marxar quan aquí tenia la felicitat i vam apostar per ell“, va dir.

Neymar, fora del debut

Dembélé no va arribar a temps per a l’estrena del PSG contra el Lorient d’ahir a la nit. Un partit que també es va perdre Neymar, que està intentant sortir de París. El brasiler va quedar fora de la convocatòria, igual que Kylian Mbappé i Marco Verratti, jugadors que tenen un futur incert al club. Ara bé, Mbappé va donar la benvinguda a Dembélé. Preguntat pel brasiler, Xavi Hernández va llançar pilotes fora. “Demà toca el Getafe, no puc dir noms. Si he d’anunciar alguna cosa, ho faré, però no puc avançar res del mercat”, va assegurar el terrassenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)