Barça

L’1x1 del Barça-Cadis

Per Clara Rodergas

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
oportú oportú
Pràcticament no va tenir feina, però va aparèixer el Ter Stegen providencial i resolutiu del curs passat. L’alemany va treure un cara a cara contra Roger amb 0-0 en el marcador després d’una pèrdua de Balde.
KOUNDE (90’)
complidor
Atesa l’absència d’Araújo, el francès va tornar al lateral dret i va treure els seus dots ofensius. Va incorporar-se per sorpresa dins l’àrea per rematar una centrada de Pedri, però Conan va treure una mà salvadora.
CHRISTENSEN (79’)
fiable
El danès no va cometre cap errada. Bé en la pressió, recuperant pilotes en l’inici d’atac gadità, però també en la resta d’accions. Només Chris Ramos el va poder superar en una jugada del segon temps que gairebé acaba en gol.
DE JONG (90’)
omnipresent
Ubicat com a central esquerre, però actuant pràcticament com un migcampista més en atac fent les seves clàssiques conduccions i ruptures cap a camp contrari. Va acabar el partit de pivot. El neerlandès continua en forma.
bALDE (68’)
decreixent
Va provar diverses internades i en una va aconseguir provocar la targeta groga a Alejo. En cap jugada, però, va poder trobar una centrada encertada i amb rematador dins l’àrea. Una pèrdua gairebé acaba en el gol visitant.
ORIOL ROMEU (79’)
protector
Amb De Jong de central, el d’Ulldecona va agafar més protagonisme a la base. Va provar-ho en atac, amb un xut llunyà que va acabar a córner. Va resoldre bé les accions en defensa, tallant la sortida del Cadis.
gavi (68’)
irregular
Va estrenar titularitat en la lliga després de disposar de pocs minuts en el debut, però no va brillar, si bé va tenir més presència en la primera part. Gairebé marca en una rematada de cap al travesser a la sortida d’un córner.
GÜNDOGAN (90’)
decisiu
L’alemany va tenir més presència que el dia del Getafe, en què el sistema de Bordalás va acorralar-lo a ell i a Pedri. Ahir, es van trobar i va assistir de meravella per al canari en l’1-0. Va provar-ho en un llançament de falta desviat.
LAMINE YAMAL (85’)
brillant
El jugador més jove a ser titular en la història de la lliga. L’atreviment i el bon rendiment de Lamine Yamal va tenir premi, sent l’escollit per substituir Raphinha. Quan agafava la pilota, passaven coses. Ledesma li va negar el gol.
LEWANDOWSKI (90’)
apagat
Com en el tram final del curs passat, no va estar fi ni en els controls, ni en la presa de decisions a l’hora d’associar-se amb els companys. Només va poder finalitzar una jugada, però la rematada va ser forçada i li va sortir massa tova. Se’l necessita.
pedri (90’)
DESEMBOSSADOR
Com Gündogan, va participar més que a Getafe. Se’l va veure fi en les combinacions, donant velocitat, i en les centrades a l’àrea. Va treure la seva màgia, com en molts moments de la temporada passada, fent el primer gol.
ANSU (22’)
motivat
Amb els dubtes sobre la seva continuïtat, Ansu va tornar a sortir sobre la gespa amb espurna i amb voluntat de desequilibrar.
ABDE (22’)
atrevit atrevit
Va ubicar-se a l’esquerra, assumint el rol de Balde amb el risc de deixar algun espai. Va vorejar el gol, però Conan va evitar-ho.
roberto (11’)
correcte
Va donar aire i va permetre a l’equip reubicar-se en defensa.
eric (11’)
atent atent
Minuts de refresc a l’eix en el lloc de Christensen. Concentrat, però sense feina.
FERRAN (5’)
EFECTIU EFECTIU
Com en la pretemporada, va aprofitar els minuts i va fer el 2-0 definitiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)