Barça

Ter Stegen: renovació signada fins al 2028

Barça. El segon capità i el club oficialitzen l’acord d’ampliació contractual i l’alemany ajudarà en el ‘fair play’ diferint el salari. Clàusula de rescissió de 500 milions d’euros

Marc-André ter Stegen serà porter del Barça almenys fins al 30 de juny del 2028. El segon capità va oficialitzar ahir la seva renovació i va signar el nou contracte al despatx del president, Joan Laporta, en un acte en què també hi van ser presents el vicepresident primer, Rafa Yuste; el vicepresident econòmic, Eduard Romeu; el directiu Joan Soler, i el director esportiu, Anderson Luís de Souza, Deco. La clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d’euros.

No es tracta d’una renovació menor. Per una banda, el Barça s’assegura durant cinc anys més la continuïtat de l’actual guanyador del trofeu Zamora i, per l’altra, el moviment beneficia directament el marge del límit salarial, perquè Ter Stegen ha acceptat diferir el seu salari.

El porter alemany ha començat la lliga 2023/24 amb bons registres i per ara en les dues primeres jornades encara no ha rebut cap gol. Porteria a zero contra el Getafe i també contra el Cadis, amb una aturada especialment decisiva en una acció d’un contra un davant Roger Martí, el dia de l’estrena a Montjuïc quan el resultat del partit encara era de 0-0. Ter Stegen amplia la seva vinculació amb el Barça i continuarà així la seva història com a culer. Va arribar al FC Barcelona el 19 de maig del 2014, procedent del Borussia Mönchengladbach, i aquest any afronta el desè curs al club. El primer cop que Ter Stegen es va posar els guants per defensar la porteria blaugrana va ser el 17 de setembre del 2014, en el duel de la fase de grups de la lliga de campions contra l’Apoel de Nicòsia. Actualment, ja suma 379 partits oficials. És el quart porter de la història del Barça amb més enfrontaments disputats i aquesta mateixa temporada podria superar Ramallets (387). Amb la renovació fins al 2028, l’alemany tindrà la possibilitat de convertir-se en el porter amb més partits, ja que l’actual rècord el té Víctor Valdés, amb 535. En segona posició hi ha Zubizarreta, amb 410. Després de gairebé deu anys al Barça, Ter Stegen ha guanyat cinc lligues, cinc copes, una Champions, tres supercopes d’Espanya, una supercopa d’Europa i un mundial de clubs.

EL PROTAGONISTA

Espero i desitjo que aquests pròxims cinc anys estiguin plens de felicitat i molts títols
Ter Stegen
PORTER DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)