Barça

Xavi: “La conducta de Rubiales em sembla inacceptable”

Luis Rubiales ha estat el protagonista de la roda de premsa de Xavi Hernández prèvia al Vila-real-Barça de demà (17.30 h). El tècnic blaugrana ha condemnat la conducta del president de la federació espanyola i ha mostrat el seu suport a Jennifer Hermoso, però ha preferit no opinar sobre la sanció de la FIFA o el comunicat del club. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Cas Rubiales

“M’agradaria donar la meva opinió abans de començar. En primer lloc, vull donar tot el meu suport incondicional a la Jenni i a les jugadores del futbol femení pel que estan vivint en aquests moments. En segon lloc, vull condemnar la conducta del president de la federació espanyola de futbol. Em sembla totalment inacceptable. I per últim, vull mostrar el meu sentiment de tristesa perquè no es parla del campionat del món, que és una fita històrica, i es parla d’aquesta conducta intolerable. Dit això, espero haver estat clar i contundent en tot moment i que parlem d’altres aspectes”.

“La postura del club? És un tema seu. A títol personal he estat clar. Intento ser sincer i honest. Crec que ens hem de posicionar per elles. El club va fer el seu comunicat”.

“La sanció de la FIFA? És una pregunta per ells”.

“Portem set preguntes. Ja està. La pena és que no parlem de Cata, Alèxia o Aitana i de com juguen a futbol o de les barreres que han hagut de superar. Estem parlant d’una conducta inacceptable. Anem a parlar de com juguen”.

Vila-real

“Serà un partit igualat. El Vila-real té un estil similar al nostre i ens poden dominar amb jugadors com Parejo, Baena o Terrats. La clau del partit passa per tenir la pilota, pressionar bé la seva línia defensiva i recuperar a camp contrari”.

Pedri

“La lesió és semblant a la de l’any passat. Veurem quines sensacions que té per marcar el seu retorn. Són situacions que fan pena. És un noi que es cuida i ha fet una feina extraordinària aquest estiu per guanyar massa muscular. Però hi ha un calendari, partits, calor, etc. Són tants components i variables perquè caigui lesionat que no sabem exactament el motiu principal. Intentem prevenir-les, però és pràcticament impossible”.

“És importantíssim. Pedri és capital en el nostre esquema. Marca diferències i donar personalitat. Hi ha alternatives, però és una baixa sensible i som menys forts sense ell”.

Lewandowski

“Està bé, positiu, tranquil i amb ganes d’aportar gols. Està treballant bé per a l’equip i això és el més important. No ha tingut l’efectivitat habitual, però marcarà i necessita els gols com tots els davanters”.

Abde

“Pot ser un revulsiu espectacular. Estic molt content amb ell i està aportant moltíssim. M’agrada molt i compto amb ell, pot ser important. Tot i això, el jugador ha d’entendre que no hi ha ni titulars ni suplents, sobretot a davant”.

Mercat

“Veurem. Depenem del fair play i de la situació econòmica. Queden cinc dies i estem oberts. La direcció esportiva sap què creiem que necessita l’equip”.

Arbitratge

“La lliga costa guanyar-la sempre. Més enllà de les polèmiques, que sempre n’hi haurà, m’agradaria escoltar els àrbitres. De la mateixa manera que se’ns escolta als entrenadors a les pauses d’hidratació o als vestidors, m’agradaria escoltar què diuen al VAR. Per què no? Que la gent vegi què està passant i què xiula l’àrbitre. Que xiulin el que veuen i siguin justos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)