Barça

L’1x1 del Barça-Vila-real

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
PATIDOR
Per poc queden en no res les seves aturades a l’estil de porter de futbol sala: peu salvador al xut de Pedraza i genoll protector a la rematada de Capoue. No va tenir el resguard defensiu esperat. Val la seva renovació fins al 2028.
ROBERTO (90’)
FORADAT
La primera vegada que sortia de titular aquesta temporada va deixar clar per què és urgent fitxar un lateral dret que estigui al nivell d’un equip guanyador. Pedraza es va fer l’amo de la seva banda i tampoc Baena va trobar oposició.
KOUNDE (90’)
ANIMAT
Sense Araujo, el francès va recuperar la seva posició preferida al centre de la defensa en un dia fosc per a l’última línia. Amb més feina del que esperava, encara va tenir el coratge de pujar a rematar en jugades a pilota parada.
CHRISTENSEN (45’)
INCÒMODE
Només va ser al terreny de joc la primera meitat per unes molèsties al taló que no el deixaven fluir, però va donar la seva millor versió. Xavi va dir que no hi havia lesió i cal esperar que les proves mèdiques no el contradiguin.
ALONSO (90’)
OBLIDADÍS
La renovació de Ter Stegen va permetre la inscripció del basc i la lesió de Balde va obrir-li un lloc a l’onze inicial, però no se’n recordava de jugar de lateral. Quedava per darrere de la línia defensiva i habilitava atacs del rival.
ROMEU (63’)
TOU
En fase d’adaptació, va tenir feina amb tota la pressió que exercia el submarí groc sobre ell i no va estar del tot encertat traient la pilota ni oferint passades. Va voler sorprendre Jörgensen amb un parell de xuts des de la frontal.
GÜNDOGAN (86’)
INTERMITENT
A l’alemany li va costar molt trobar el seu espai i adaptar-se al dibuix tàctic envoltat d’alguns nous companys, però en tornar del descans es va convertir en un jugador més actiu i cabdal per aconseguir la remuntada.
DE JONG (90’)
ENTREGAT
L’holandès va ser un dels millors del partit. Està en un gran moment de forma i no només ho demostra dominant l’escena al mig del camp sinó també trepitjant àrea. Va aparèixer del no res per marcar el segon de la nit. Espavilat.
GAVI (90’)
DESEQUILIBRANT
En la tercera jornada, va canviar les targetes grogues per un gol en un moment de glòria del Vila-real. Va ser l’encarregat de fer de Pedri i a ell va dedicar-li la diana amb una celebració imitant el seu famós gest de les ulleres.
LAMINE YAMAL (76’)
PORTENT
Segona absència de Raphinha, segona titularitat per al més jove. La primera pilota que va tenir es va convertir en una assistència, i és que quan la toca sempre passen coses interessants. Va veure la primera groga com a professional.
LEWANDOWSKI (90’)
cOOPERANT
Traçava una corba ascendent a mesura que el cronòmetre anava avançant. Va assistir Frenkie de Jong de taló i va provar el gol en un parell d’ocasions abans de marcar el de la victòria. Foyth el van fer sortir de polleguera.
eric (45’)
SÒLID
Va tenir menys deures que el danès i va poder executar bé tant la sortida de pilota com l’ajuda en el tall. Va apujar el nivell defensiu.
FERRAn (27’)
GOL
Viu una versió d’entrega prèmium. S’entrena en els seus dies lliures per reivindicar el seu espai i està trobant recompenses.
ANSU (14’)
motivat
Va trepitjar la gespa amb un ganivet entre les dents, anant a la caça del gol. Ahir no el va trobar, però aquesta és la bona actitud.
FERMÍN (4’)
debut
De primera federació a primera divisió. Va deixar enrere la por i va reptar el porter rival. Apunta molt bones maneres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)