Barça

Tres jornades, tres laterals drets

Mercat. Amb Araujo lesionat, la urticària de Kounde a jugar a la banda i el suspens de Sergi Roberto a Vila-real, l’arribada de Cancelo és vital

Joao Cancelo era el gran desig i la voluntat és que també acabi sent la gran solució. Xavi Hernández tindrà per fi el lateral que volia, un especialista a la banda dreta, ofensiu i contrastat internacionalment. La necessitat d’incorporar un lateral amb aquest perfil ha quedat de nou palesa en només tres jornades de campionat. Xavi ha trampejat la situació en aquest inici de lliga com ho va fer durant tota la temporada anterior. El curs passat Kounde va ser la norma i Araujo, l’excepció. L’uruguaià va ser l’antídot de Vinícius en els clàssics, però va ser Kounde l’habitual en aquesta posició. Fins i tot, Balde va arribar a actuar canviat de banda en alguna emergència. Però la idea de repetir el pla va caure en el moment en què Kounde va mostrar la seva disconformitat davant la possibilitat de jugar una altra temporada sencera com a lateral. Ell vol jugar a l’eix i Xavi li ha concedit el desig en dos d’aquests primers tres partits de lliga. Kounde ha estat central contra el Getafe i el Vila-real, i va ser lateral el dia del Cadis a Montjuïc. Xavi està complint amb el pacte de cavallers, però una cosa ha quedat clara: el Barça necessita un especialista. El necessita des que Alves va marxar el 2016. Hi ha una dada que corrobora la necessitat de fitxar un futbolista com Cancelo, i és que Xavi ja ha fet servir tres laterals diferents en només tres jornades. Araujo va fer els honors a Getafe, però la seva lesió l’aparta com a opció encara uns partits més. Kounde va ser l’escollit contra el Cadis, amb De Jong reubicat a l’eix de la defensa i a l’estadi de la Ceràmica l’aposta per Sergi Roberto va sortir molt malament. El capità va sortir a la foto dels tres gols. Primer va fallar en la marca a Juan Foyth en el gol de córner i els altres dos gols van arribar per la seva banda. Pedraza i Álex Baena li van fer un estrip en aquella banda. Xavi no va acabar content.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)