Barça

El Barça lliga Fermín

Renovació. El club blaugrana i el migcampista de 20 anys amplien el seu vincle fins al 2027 amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros

Fermín López va ser la sensació de la pretemporada i, ja en dinàmica del primer equip, diumenge al camp del Vila-real va debutar a primera divisió disputant els últims minuts de l’enfrontament. Xavi Hernández té en consideració l’interior de 20 anys format al planter blaugrana i el club li ha reforçat aquesta confiança amb una renovació, fins al 30 de juny del 2027, amb un contracte que té una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros. “És una alegria i una satisfacció molt gran. Estic molt content de fer aquest pas i seguir vinculat al club que somio des de petit”, va manifestar el futbolista, radiant després de la signatura. “Tinc la mateixa il·lusió que quan vaig arribar aquí amb 13 anys. Ara haig de seguir treballant. Em queda molt i haig de seguir treballant igual o més que com he fet fins ara”, va indicar el migcampista andalús, aterrat a la Masia l’estiu del 2016 en etapa infantil procedent del Betis. “A la Masia aprens uns valors com el treball en equip, respectar el rival, l’ADN Barça... des de petits ens ho inculquen”, va explicar el jugador, rememorant el seu pas per les categories inferiors del futbol culer.

Allà va anar superant etapes, fins al filial, encara que no hi va debutar oficialment, ja que va marxar cedit al Linares, també de primera federació. A l’equip de Jaén es va destapar i va jugar 37 partits i va marcar un total de 12 gols. I aquest estiu, en el seu retorn, Xavi se’l va emportar de gira i en va quedar encisat. El jugador, també. “És un magnífic entrenador. A més en la posició de migcampista ens ensenya molt, a nivell tàctic i també emocional”, va dir. “Ara, a intentar sumar minuts si Xavi i l’staff ho creuen oportú; a ajudar l’equip i aprofitar les oportunitats”, va tancar Fermín.

EL PROTAGONISTA

És una alegria i una satisfacció molt gran. Estic molt content de fer aquest pas i seguir vinculat al club que somio des de petit
Ara, a intentar sumar minuts; a ajudar l’equip i aprofitar les oportunitats
Fermín López
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)