Barça

Ansu busca retrobar-se

Baixa. L’atacant arriba al Brighton, en una operació de cessió simple, amb l’objectiu de tornar a la millor versió

Ansu Fati no volia marxar del Barça, el seu objectiu era continuar, però l’inici de temporada el va fer canviar de parer. Les tres estones que Xavi Hernández li va donar en les tres primeres jornades de lliga disputades (11 minuts contra el Getafe, 22 contra el Cadis i 14 contra el Vila-real) van representar un argument definitiu perquè acabés decidint que la millor opció per retrobar-se futbolísticament era jugar en un altre equip. I és que aquest és l’objectiu d’Ansu, tornar a la millor versió, aquella que va oferir en els seus primers compassos en el primer equip, quan només tenia 17 anys; ara tot just en té 20, i entén que això no ho podrà fer ara mateix en aquest Barça.

És per això que posarà el rumb cap al Brighton & Hove Albion de la Premier League, on jugarà cedit aquesta temporada. L’operació és una cessió simple, és a dir, sense opció de compra, per la qual cosa Ansu tornarà al Barça al final d’aquest curs. L’entitat anglesa es farà càrrec del 80% de la fitxa del futbolista. “Estic molt content, és un gran jugador”, va manifestar ahir Roberto de Zerbi, l’entrenador d’un Brighton que, amb un futbol ofensiu, atractiu i suggeridor, va ser la sensació de la Premier League el curs passat i que aquest disputarà l’Europa League. “Crec que el nostre estil encaixa amb les seves característiques i amb les seves qualitats”, va afegir el tècnic sobre Ansu, que a Anglaterra recuperarà el dorsal 31, el número amb què va debutar al primer equip culer.

LA FRASE

Crec que el nostre estil encaixa amb les seves característiques i amb les seves qualitats
Roberto de Zerbi
entrenador dEL Brighton

EL DORSAL

31
és el número
que lluirà Ansu amb el Brighton, el mateix número amb què va debutar al primer equip del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)