Barça

Abde i Eric també marxen

Més adeus. L’extrem posa rumb al Betis, que pagarà 7,5 milions d’euros. El club culer es reserva un dret de recompra i el 50% d’una futura venda. El central va cedit al Girona

A la d’Ansu Fati, se li van afegir dues baixes ahir amb què Xavi Hernández no comptava: Ez Abde i Eric Garcia. L’extrem marroquí marxa traspassat al Betis, que pagarà 7,5 milions d’euros. El club blaugrana es reserva un dret de recompra i el 50% d’una futura venda. L’internacional pel Marroc de 21 anys volia més protagonisme, cosa que no veia possible en el Barça, i malgrat que Xavi el volia retenir, ha acabat per marxar. Signa amb el Betis fins el 2028. Un cas similar al d’Eric Garcia, a qui el preparador blaugrana també tenia en consideració. El central de 22 anys vol tenir minuts, i serà en el Girona on els buscarà. Eric jugarà cedit aquesta temporada a Montilivi sense opció de compra i amb els gironins assumint part de la seva fitxa.

Lenglet torna a la Premier

Una operació semblant a la d’Eric, el Barça la va fer amb Lenglet, un adeu cantat i necessari per l’alt sou que té. El defensa francès, que ja va jugar el curs passat al Tottenham, torna a la Premier League i jugarà en l’Aston Villa cedit, en un acord que és fins a final de temporada i no inclou opció de compra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)