Barça

“Ha estat un mercat molt bo”

Xavi Hernández ENTRENADOR DEL BARÇA

El tècnic blaugrana fa un balanç positiu del mercat de fitxatges, després d’unes últimes hores frenètiques, com ja és habitual a can Barça, abans d’abaixar persianes divendres. “Estic content i satisfet perquè crec que hem fet una bona feina tenint en compte la situació econòmica del club i el fair play”, va assegurar ahir Xavi durant la roda de premsa prèvia al partit contra l’Osasuna. I, de fet, posa un 10 al treball dut a terme per la direcció esportiva: “Els timings han estat difícils perquè depeníem de les sortides per quadrar-ho tot i hi ha hagut situacions de tensió, però ha estat un mercat molt bo per a nosaltres.”

Sobre les sortides, Xavi va voler deixar clar que en cap cas van ser idea d’ell, sinó “una decisió personal dels jugadors” i “sobretot Abde va insistir molt a marxar”, va recalcar, una operació “molt ben solucionada”. Pel que fa al viatge d’Ansu Fati a la lliga anglesa, el tècnic va destacar que “l’objectiu principal és que el jugador recuperi el seu millor nivell i torni al Barça”, i va afegir que “continua sent patrimoni del club, encara que ara jugui al Brighton”. En el cas d’Eric Garcia, “volia canviar d’aires perquè ho necessitava, tot i que el vaig intentar convèncer perquè es quedés”. Xavi va indicar que “el club no ha perdut res perquè els tres jugadors poden tornar” i que entenia que volguessin jugar més, ja que al Barça “és molt difícil tenir minuts”, però desitja que això els serveixi “per créixer i tornar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)