Barça

Fridolina Rolfö haurà de passar pel quiròfan

Barça. La futbolista sueca, que ja arrossegava problemes al genoll, té una lesió al menisc i divendres se sotmetrà a una artroscòpia

Males notícies per al Barça, que perd per a l’arrencada de la competició una de les seves futbolistes de més nivell. Fridolina Rolfö feia temps que arrossegava problemes al genoll dret, i finalment l’hauran d’operar. La mateixa jugadora va revelar que estava jugant el mundial amb dolor constant al genoll.

D’aquesta manera, el club blaugrana va indicar ahir que, després de les proves que es van fer a la jugadora sueca, se li ha diagnosticat una lesió al menisc del genoll dret. Rolfö se sotmetrà divendres a una artroscòpia i en acabar la intervenció se sabrà quant temps haurà d’estar de baixa.

L’inici de la lliga continua en l’aire

La Lliga F i els sindicats que formen el banc social per a la renovació del conveni col·lectiu del futbol femení continuaran avui les converses per intentar evitar la vaga convocada per a les dues primeres jornades del campionat, després de gairebé cinc hores de negociacions ahir. Després d’una primera reunió dilluns en què no es va assolir cap acord, les parts es van tornar a reunir ahir al migdia al SIMA i ho tornaran a fer avui. Els sindicats Futpro, AFE, CCOO, Futbolistas ON i UGT van anunciar el dia 1 passat la convocatòria d’una vaga per a les dues primeres jornades de la competició, que hauria de començar demà passat amb el partit Sevilla-Tenerife (21 h), davant la manca d’acord amb la patronal per a la millora del conveni col·lectiu en aspectes com ara salaris, parcialitat, maternitat, formació o protocol d’abusos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)