Barça

Laporta: “Continuarem defensant Catalunya”

11-S. Diversos clubs i agrupacions esportives catalanes participen en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la celebració de la diada nacional de Catalunya

Com és habitual, cada Onze de Setembre ben d’hora al matí entitats esportives catalanes s’acosten al monument de Rafael Casanova per fer una ofrena floral amb motiu de la celebració de la diada nacional de Catalunya. La jornada d’enguany va estar marcada per les mostres de suport als afectats pel terratrèmol del Marroc, entre les quals, la del president del Barça Joan Laporta, que va allargar la mà als damnificats: “Ens solidaritzem amb les víctimes i, a través de la Fundació FC Barcelona, donarem suport a accions d’ajut humanitari.”

Després de deixar una corona de flors amb la forma de l’escut culer a la falda de l’estàtua situada a la ronda Sant Pere de Barcelona, el mandatari blaugrana també va manifestar que el Barça sempre s’ha erigit “en la defensa dels drets i les llibertats de Catalunya” i hi va afegir: “I ho continuarem fent perquè la junta directiva i totes les persones que formen part del club tenim el dret de ser fidels a la nostra història i fidels a les nostres essències fundacionals, que són les que expliquen que som més que un club.”

Laporta va encapçalar una delegació del FC Barcelona representada per Rafael Yuste, vicepresident primer de l’àrea esportiva; Elena Fort, vicepresidenta de l’àrea institucional i portaveu de la junta; Eduard Romeu, vicepresident de l’àrea econòmica; Miquel Camps, responsable dels esports amateurs; Josep Ignasi Macià, responsable de l’àrea social; Joan Solé, responsable de l’handbol, i Jordi Casals, president del Barça Atlètic.

El Barça també va aportar una àmplia presència d’esportistes, com ara l’actual campiona del món Alèxia Putellas, i el seu entrenador, Jonatan Giráldez; el jugador de futbol del primer equip Oriol Romeu; l’entrenador de bàsquet Roger Grimau i el capità Àlex Abrines; el jugador d’handbol Dika Mem; Jordi Torras, Jesús Velasco i Sergio Lozano, de futbol sala, i en hoquei patins, l’entrenador Edu Castro i el capità Sergi Panadero, entre d’altres.

Per part de l’Espanyol, el conseller delegat Mao Ye va liderar la comitiva formada pel director esportiu, Fran Garagarza; el coordinador del futbol de base, Mikel Azparren; el representant de relacions institucionals, Joan Capdevila, i els futbolistes del primer equip Sergi Gómez i Pere Milla, a més de jugadors dels equips del planter i representants de les penyes i la fundació. Tots ells anaven vestits amb roba dels colors corporatius i van dipositar el ram de flors amb la forma de l’escut de l’Espanyol just al costat d’on ho va fer el Barça, simbolitzant la unió dels clubs en un dia tan assenyalat.

Tampoc hi van faltar clubs com el Sant Andreu, l’Europa i el Joventut de Badalona, ni la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb el seu president, Gerard Esteva, al capdavant d’una delegació formada pels presidents de diverses agrupacions com ara Mercè Rosich (atletisme), Ramon Bosch (natació), Benjamí Pons (patinatge) i Xavier Adell (hoquei herba).

LES REACCIONS

Ens solidaritzem amb les víctimes del Marroc i donarem suport a accions d’ajut humanitari a través de la fundació
El Barça continuarà defensant els drets i les llibertats de Catalunya per fidelitat històrica
Joan Laporta
PRESIDENT FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)