Barça

Van Bommel: “El Barça és un dels millors equips”

Mark van Bommel torna a Barcelona, ara al capdavant de l’Anvers, rival del Barça en l’estrena de la Champions (21 h). El tècnic neerlandès ha elogiat el Barça de Xavi. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Tornar a Barcelona

“M’alegro de ser aquí, sempre és genial tornar. Tinc molts bons records de Xavi, com a futbolista i com a persona, i també de Puyol, Valdés o Jorquera. Em van rebre amb els braços oberts”.

Com veu a Xavi i al Barça?

“Si veus jugar el Barça veus la seva firma. La seva forma de jugar es reflecteix. Juguen molt bé, dominant, trepitjant àrea rival, etc. És increïble veure’l”.

El Barça a Europa

“Si parlem de Champions, parlem del Barça. És cert que els últims anys no han estat al nivell al qual estan acostumats, per diversos motius, però han de continuar endavant. Poden guanyar. No ho dic perquè estic aquí. És un dels millors equips per com juga. Demà serà molt complicat”.

El Barça fa por?

“La victòria contra el Betis no espanta. Ja sabíem que el Barça jugava així. Ens hem preparat bé i no hem de tenir por. Hem de fer la nostra, jugar com estem fent. Cada equip és diferent i t’has d’adaptar. És cert que serà el contrincant més difícil que ens hem trobat, però hi ha possibilitats. Mai se sap què pot passar, però estan un nivell per sobre del que estem acostumats”.

El partit

“Jugarem com sabem i intentarem fer-ho el millor possible. No sabem quin serà el resultat, però hem de ser realistes. És el nostre primer cop a la Champions i serà extremadament difícil. El Barça va camí d’arribar al seu màxim nivell”.

Punts forts

“Ens agrada tenir la pilota i jugar a l’atac. Tenim jugadors que corren bé a l’espai, joves, un gran porter, etc. Però veurem quines possibilitats tenim i com ens trobem demà. Potser estem bé, però si no estem en la millor forma tindrem menys opcions de guanyar”.

La davantera del Barça, la millor de la Champions?

“Sí, però tot l’equip és excel·lent. Hem d’estar preparats davant un equip d’aquest nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.