Barça

“Volem fer un pas endavant”

Oriol Romeu Jugador del FC Barcelona

El jugador d’Ulldecona presumeix de tenir una Champions en el seu palmarès, la que va aconseguir amb el Chelsea l’any 2012, però en vol més, ja que “és el trofeu que un jugador més il·lusió té per guanyar”. Oriol Romeu afronta aquesta nova oportunitat amb “sensacions molt positives”, ja que l’equip, assegura, “està en una bona dinàmica i volem continuar jugant a aquest nivell que hem demostrat fins ara”, va manifestar en la compareixença davant dels mitjans de comunicació. Sobre l’ambient al vestidor, Romeu assegura que “és d’optimisme per voler fer un bon curs i arribar a competir millor que en les últimes temporades”. De fet, el migcampista explica que aquest és l’objectiu: “La plantilla està feta per a això i estem preparats per fer un pas endavant. L’Anvers és la primera prova, i venim a fer un gran any a Europa.”

Romeu diu que “no és cap pressió” ocupar el lloc de Busquets: “Ho porto de la millor manera possible, jugant a un bon nivell i sense pensar que he de fer més coses de les que em toquen pel fet d’estar en un club més gran”, tot i que, a més, a la plantilla no hi hagi un altre pivot clàssic, perquè considera que “hi ha jugadors que es poden adaptar a aquesta posició i el mister té varietat per plantejar diferents escenaris”, uns escenaris “que amb el pas de les setmanes encaixaran millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)