Barça

Balde, renovat fins al 2028

Acord. Alejandro Balde signarà avui (13.15 h) el seu nou contracte amb el Barça. El lateral de 19 anys, imprescindible en els plans de Xavi, passa a tenir una clàusula de 1.000 milions d’euros

Alejandro Balde amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2028. La desitjada renovació que el club feia mesos que perseguia i treballava ja és una realitat. Ara sí. El lateral del planter signarà avui al migdia el seu nou contracte (13.15 h), en un acte obert a la premsa amb el Camp Tito Vilanova de la ciutat esportiva Joan Gamper com a escenari. Balde estarà acompanyat del president Joan Laporta.

Aquesta era una firma anhelada perquè Balde és patrimoni del club –va arribar al Barça el 2011, amb aleshores només 8 anys– i hi ha el convenciment que pot ser el lateral esquerre titular de la pròxima dècada. Hereu de Jordi Alba per mèrits propis, Balde passa ara a tenir una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros, la mateixa que noms com ara Gavi, Pedri, Ronald Araujo, Ferran, Kounde, Raphinha i Ansu Fati. Als seus 19 anys, Balde és un dels nominats en l’actual edició del guardó Golden Boy, que entrega Tuttosport, juntament amb futbolistes com ara Jude Bellingham (Real Madrid), Musiala (Bayern de Múnic) i Gavi, guanyador ja l’any passat. Futbolista de present i sobretot de molt futur. Aquest curs 2023/24 ja ha estat titular en quatre de les cinc jornades de lliga –només s’ha perdut el partit a Vila-real– i també va ser titular dimarts en l’estrena del Barça en la Champions contra l’Anvers. Indiscutible per a Xavi Hernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)