Barça

“És un punt d’inflexió de caràcter guanyador”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández tenia sentiments contradictoris ahir després de l’enfrontament. D’una banda estava content, per la victòria que permet al Barça dormir líder. De l’altra, però, no estava del tot satisfet, per la versió oferta per l’equip que entrena, que va estar al límit de perdre. “No sempre es pot jugar bé i no hem jugat bé a futbol, però hem tret la fe i el caràcter, que també en tenim”, va assegurar el tècnic, que va insistir en aquest darrer punt, en el de la remuntada aconseguida en els últims minuts, quan el duel, gairebé, es donava per liquidat, perdent 0-2 en el minut 80. “Amb un 0-2 a casa, abans es donava per perdut i et queia el 0-3. Avui és un punt d’inflexió tremend de caràcter guanyador”, va reiterar. “No estic per treure pit perquè no hem plantejat bé la primera part. Per això és important que el futbolista hagi lluitat fins al final. Poder corregir coses després d’una victòria és millor que fer-ho després d’una derrota”, va destacar Xavi.

Abans d’ell va comparèixer el tècnic del Celta, un decebut Rafa Benítez, que va dir que “si el partit hagués acabat 2-4, la gent creuria que és un resultat just”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)